2777
2789
عنوان

153 بازدید | 16 پست

بچه ها راسته اونایی که قبل اقدام به بارداری برنامه ریزی میکنن بچشون پسر میشه؟  مثلا من یدوفولیک خوردم قبلش الان بچم پسر میشه؟ 

چون اکثر کسایی که یهو باردار شدن بچشون دختره و برعکس اونایی که با برنامه جلو میرن بچشون پسره

نظر شما چیه؟؟

شما پسر دوس داری؟

نه اتفاقا من دیدم خیلیااا رو یهویی خدا بهشون بچه داده بدون برنامه پسر شده اصلا ربطی به این که برنامه ریزی داره و نداره و روز 15 سیکله و نیستش و خورد و خوراک نداره

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

فکر نکنم ربطی داشته باشه.البته من خودم خداخواسته دختر دارم.همه فامیل که با برنامه بودن پسر😆😂اما مطمینا شانسی اینجور شده.جنسیت به خوراک و زمان رابطه و هزارتا چیز دیگه ربط داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما پسر دوس داری؟ نه اتفاقا من دیدم خیلیااا رو یهویی خدا بهشون بچه داده بدون برنامه پسر شده اصلا رب ...

من بلافاصله بعد پریود اقدام کردم  تا بعد تخم گذاری یک شب در میون

خودم برام فرقی نداره ولی خواهرم دوتاپسر داره همش میگه بچه تو هم پسربشه حال گیریه  

من از قبلش کلی برنامه ریزی داشتم بچمم دختره

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
یعنی مث من از بعد پاک شدن یک شب در میان اقدام کردی؟

بله از چندیدن ماه قبل مرتب آهن یدوفولیک ویتامین خوردم بعد از پریودامم مرتب یه شب در میون اقدام داشتیم مگه دیگه طوری میشد که بشه دوشب درمیون خدا بهم دختر داد...ربطی به این چیزا نداره گلم هرچی خدا بخواد همونو میده

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
بله از چندیدن ماه قبل مرتب آهن یدوفولیک ویتامین خوردم بعد از پریودامم مرتب یه شب در میون اقدام داشتی ...

پس همش حرفه ، منم چند روز دیگه میفهمم پسره یا دختر ، دل تو دلم نیست

پس همش حرفه ، منم چند روز دیگه میفهمم پسره یا دختر ، دل تو دلم نیست

بگو چیا دوست داری من فقط شیرینی برا دوتا دخترام میخوردم بعد همشم میخوابیدم کسل هم بودم 

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

13 ساله ازدواج کردم نازایی اولیه دارم

بعد از یه دنیا دارو و دوا، و انجام لقاح های مصنوعی و منفی شدن جواب هاش، این ماه زیر دلم شروع به‌درد کرد کمر درد دارم سینه هام سنگین شده، میخواستم ببینم میشه منو راهنمایی کنید این شرایط منو داشتید یا نه، جوابم رو لطف کنید بگید