2777
2789
عزیزم من از بی بی چک متنفرم 7 ماهه همش منفی این ماه یه روز عقب انداختم ولی میخواهم یه هفته صبر کنم ا ...

انشالله .منم سه روز عقب انداختم .اصلا راضی نمی شدم بی بی بزنم .گفتم ی هفته صبر میکنم.با اصرار شوهرم زدم.انشالله مامان میشی

من یه هفتست کمر درد خفیف دارم و سه روزه هم سر درد دارم در واقع از 26 ام پری ام (که دو ماهه 26 ام و 27 پری هام لکه میبینم و 28 پری میشدم)

امروز 29 پری امه 

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله .منم سه روز عقب انداختم .اصلا راضی نمی شدم بی بی بزنم .گفتم ی هفته صبر میکنم.با اصرار شوهرم ...

گلم بی بیت مثبت بود؟؟ خدا کنه دوستم 

يه چيزي بگم نخنديدااااا من ديروز روز تخمك گذاريم بود شب قبلش اقدام داشتم الان سينه هام شدييييييييد ...

نه گلم از علایم تخمک گزاریه تا هفته چهارم علایم پیداشون نمیشه

انشالله .منم سه روز عقب انداختم .اصلا راضی نمی شدم بی بی بزنم .گفتم ی هفته صبر میکنم.با اصرار شوهرم ...

منم سه روزه عقب انداختم اماازترس اینکه بی بی بزنم منفی بشه خدای نکرده میترسم موندم چن روزبشه بعد

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟
منم سه روزه عقب انداختم اماازترس اینکه بی بی بزنم منفی بشه خدای نکرده میترسم موندم چن روزبشه بعد

منم 

من موندم تاشنبه 5روزمیشه اونموقع بی بی بزنم امیدوارم ک مثبت بشه...ولی ن بعضیاحتی قبل پریودشونم مثبت شدبارداربودن بستگی داره واسه هرکی یجوره

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟
من موندم تاشنبه 5روزمیشه اونموقع بی بی بزنم امیدوارم ک مثبت بشه...ولی ن بعضیاحتی قبل پریودشونم مثبت ...

میدونم عزیزم تو سایت حتی مامانا سه روز قبل موعدشون مثبت شده بودن ولی من اونقد منفی دیدم که میترسم