لطفا راهنماییم کنید.من یه بی احتیاطی کوچیک کردم و خیلی نگرانم.اولش گفتم مثل هر ماه بخیر میگذره اما کم کم متوجه یه سری تغییرات شدم که منو ترسوند.ببینید من میدونم الان زوده برا علائم و میدونم اینا علائم قطعی نیست فقط لطفا راهنماییم کنید که چقدر احتمالش هست و اینکه کی باید بی بی بزنم؟الان حساب کردم حدود یه هفته دیگه باید پریود شم.علائمم خستگی بدون اینکه کاری کنم،گشنگی مکرر،نفخ،سوزش کمر،خارش پوست سینه.این دو مورد آخر خیلی عجیبه تا حالا اینجوری نبودم.احساس میکنم غذاهم میخورم راحت هضم نمیشه
هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
یه کم بالای سینه هام از داخل درد داره وقتی لمس میکنم
عزیزم مشکوک به حاملگی هستی. همون ی هفته دیگه بی بی بزن
فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله) انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله) ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)