2777
2789
عنوان

تجربه لازمم😥

225 بازدید | 22 پست

لطفا راهنماییم کنید.من یه بی احتیاطی کوچیک کردم و خیلی نگرانم.اولش گفتم مثل هر ماه بخیر میگذره اما کم کم متوجه یه سری تغییرات شدم که منو ترسوند.ببینید من میدونم الان زوده برا علائم و میدونم اینا علائم قطعی نیست فقط لطفا راهنماییم کنید که چقدر احتمالش هست و اینکه کی باید بی بی بزنم؟الان حساب کردم حدود یه هفته دیگه باید پریود شم.علائمم خستگی بدون اینکه کاری کنم،گشنگی مکرر،نفخ،سوزش کمر،خارش پوست سینه.این دو مورد آخر خیلی عجیبه تا حالا اینجوری نبودم.احساس میکنم غذاهم میخورم راحت هضم نمیشه

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

سینه هات دردم میکنه؟؟

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

علائم همش توهم و تلقینه این بهم ثابت شده

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سینه هات دردم میکنه؟؟

یه کم بالای سینه هام از داخل درد داره وقتی لمس میکنم

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
علائم همش توهم و تلقینه این بهم ثابت شده

آخه من اصلا بهش فکر نکردم.اصلا نمیدونستم اینا علائمشه بعد که سرچ کردم و دیدم اصلا شوکه شدم.خداکنه توهم باشه😥

یه کم بالای سینه هام از داخل درد داره وقتی لمس میکنم

عزیزم مشکوک به حاملگی هستی. همون ی هفته دیگه بی بی بزن

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

توهمه خواهرم.زیاد جدیدش نگیر

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)
خب یه تست بزن

زود نیست برا تست؟میترسم نشون نده الان.بعد شوهرم دیوونم میکنه انقد مسخره میکنه میگه توهم زدی😒

الان دعا کنیم حامله باشی یا نباشی؟؟ اول اینو بگو    

نباشممممممم.من عقدممممم😵

توهمه خواهرم.زیاد جدیدش نگیر

انشاالله 😩

زود نیست برا تست؟میترسم نشون نده الان.بعد شوهرم دیوونم میکنه انقد مسخره میکنه میگه توهم زدی😒

خب بهش نگو خودت برو تست بگیر

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها