2777
2789
عنوان

جهیزیه عروس🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 34 پست
اره خاله خودم چهار دست سرویس قابلمه چدن تو رنگای مختلف داده بود    

حالا دختر خالت آشپزی بلده؟

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلی مامان باباها...

خیلی وقتا اتفاقا درد همین مامان باباها بویژه مادرا هستن

چشم مادر شوهر دخترمو لاید کور کنم

جهیزیه دخترم باید از جهیزیه جاریش سر باشه

یه دختره نمیخوام آرزو به دل بمونه

دختر من مگه چیش از دختر فلانی کمتره...

و هزارتا توجیه و چشم و هم چشمی دیگه که باعث میشه زیر هزار بار قرض و قسط بره به اندازه یه زندگس سی ساله جهاز بده که معمولا دخترا یک دهمشونم تو زندگی استفاده نمیکنن

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...
منم همچین رسوماتی نداشتم  جهیزیه خیلی معمولی و در حد لازم با همسرم خریدیم

کارتون خیلی خوب بوده افرین

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
من تو اینستا میبینم چنتا پیج هست جهیزیه عروس میزارن بعضیا با 250 متر خونه و کلی هزینه جهیزیه، انقد ...

تو اتاقاشون انگار مسجد یه عالمه جانماز

حالا دختر خالت آشپزی بلده؟

نههه فقط ماکارونی.من گفتم چه خبره چهاردست؟!رفتن پشتم گفتن چشاش داشت میزد بیرون نمیتونست ببینه از حسودی  

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
اره خاله خودم چهار دست سرویس قابلمه چدن تو رنگای مختلف داده بود    

ب چه دردش می خورده من از همین ی سرویس که دارم فقط ی قابلمه کوچیکشاستفاده می کنم ی ماهیتابه جدا گونه هم گرفتم برا سرخ کردنی خورشتم تو زودپز ینی از سرویسم اصلا استففاده نمی شه جز ی قابلمه 

@heseqob
وااالی ما ی جا برای دیدن جهیزیه رفتیم عروس تمام لباس زیراشو از کشو دراورش اویزوت کرده بود مثله لباس ...

کف توالت گل برگو شمع😂

بنظرمن بعضی وقتا هم این رسم خوبه چون بعضی خانواده ها بیشعور هستن بیچاره خانواده دختره واسش جهاز میده بعدا ک مشکل پیش میاد مادرشوهره میگه بیچاره پسرم همه چیزو خودش گرفته بود ولی همه از قبل ببینن جهازو دهنشونو نمیتونن باز کنن.دیدم ک میگم

ب چه دردش می خورده من از همین ی سرویس که دارم فقط ی قابلمه کوچیکشاستفاده می کنم ی ماهیتابه جدا گونه ...

یکی دسته هاش بلند بود و سبز یکی گرد و صورتی  یکی مشکی بود کلا یکی هم قرمز گوجه ای.

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
یکی دسته هاش بلند بود و سبز یکی گرد و صورتی  یکی مشکی بود کلا یکی هم قرمز گوجه ای.

ب نظر من که رنگ و رنگی تو وسایل شلختگی میاره بعدشم هزارتام قابلمه داشته باشه گاز پنج تا شعله بیشتر نداره که تازه همزمان از سه شعله نهایتا بشه استفاده کرد بعضیام واقعا شورشو در میارن ی سری اون وقت پول ی قابلمه تکی شم ندارن 

@heseqob
زردمبو بازی 😂همه چی طلایییی

بجز طلا، هيچ چيز طلايى تو خونه م پيدا نميشه الحمدالله.

البته در كل بدم نمياد، ولى اينكه فكر ميكنن اگه خونه ى ٦٠ متريشونو با مبلاى سلطنتى و ظرف و ظروف طلائى پر نكنن، يعنى شيك نيستن، تهشه.

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
خیلی وقتا اتفاقا درد همین مامان باباها بویژه مادرا هستن چشم مادر شوهر دخترمو لاید کور کنم جهیزیه د ...

همه چی الان گرون شده واقعا خیلی سخته کاش دوطرف درک کنن