_malmal_ مدیر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 عنوان نی نی | مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 35 پست مند۳ماهه ازدواج کردم ۱سالم عقد بودم جدیدا هرجا میرم میگن سال دیکه بچه دار شو بنظرتون چ وقت خوبه؟؟؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1397/07/19 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرنیا_1397 عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 798 دیشب باهاش شوخی کردم.خونه مامانمینا بودم زیتون زیادخوردم خیییلیییی خوردم خواهرم بهم شک کردبیبی چک او ... منم ازاین شوخیازیادکردم باشوهرم زمانی ک واقعابارداربودم جواب آزمایشموگفتن مثبته اصن باورش نمیشد😁
شهیا عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 2042 ولی من نمیدونم چراازمادربودن میترسم من هنوزعاشق عروسکامم عروسک میبینم مث بچگیام چشام دودومیزنه اتاق خابوپرعروسک کردم تروخداواسم دعاکنین خونه بخرم😢😭
شهیا عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 2042 منم ازاین شوخیازیادکردم باشوهرم زمانی ک واقعابارداربودم جواب آزمایشموگفتن مثبته اصن باورش نمیشد😁 بره منم الان میگ دیگ واقعاهم حامله باشی باورنمیکنم تروخداواسم دعاکنین خونه بخرم😢😭
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 ولی من نمیدونم چراازمادربودن میترسم من هنوزعاشق عروسکامم عروسک میبینم مث بچگیام چشام دودومیزنه اتاق ... با بچت خاله بازی کن 😁 ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
شهیا عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 2042 با بچت خاله بازی کن 😁 اگ بچ بیاددیگ هیچ کاری نمیتونم بکنم نمیتونم باشوهرم دوتایی برم بیرون قدم بزنم بدوم توی سرمای یخ بندون نمیشه برم بیرون بایددیونه بازیام بزارم کنار....امامن نمیخام خو😐😑 تروخداواسم دعاکنین خونه بخرم😢😭
a_ana_a عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 517 من سر همین قضیه رفتم پیش مشاور:۱. خودت و شوهرت هر وقت توافق داشتین. زمان خاصی نداره خودتون باید حس کنین که میخواین.۲. بچه وقتی بیاد تا آخر عمرت درگیر بچهای بنابراین شاید قبل ۲۵-۶ سالگی زود باشه برا بچه.۳. به حرف بقیه لبخند بزن بگو ایشالا. همین.