2789
عنوان

نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 35 پست
دیشب باهاش شوخی کردم.خونه مامانمینا بودم زیتون زیادخوردم خیییلیییی خوردم خواهرم بهم شک کردبیبی چک او ...

منم ازاین شوخیازیادکردم باشوهرم زمانی ک واقعابارداربودم جواب آزمایشموگفتن مثبته اصن باورش نمیشد😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ازاین شوخیازیادکردم باشوهرم زمانی ک واقعابارداربودم جواب آزمایشموگفتن مثبته اصن باورش نمیشد😁

بره منم الان میگ دیگ واقعاهم حامله باشی باورنمیکنم

تروخداواسم دعاکنین خونه بخرم😢😭
ولی من نمیدونم چراازمادربودن میترسم من هنوزعاشق عروسکامم عروسک میبینم مث بچگیام چشام دودومیزنه اتاق ...

با بچت خاله بازی کن 😁

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
با بچت خاله بازی کن 😁

اگ بچ بیاددیگ هیچ کاری نمیتونم بکنم نمیتونم باشوهرم دوتایی برم بیرون قدم بزنم بدوم توی سرمای یخ بندون نمیشه برم بیرون بایددیونه بازیام بزارم کنار....امامن نمیخام خو😐😑

تروخداواسم دعاکنین خونه بخرم😢😭

من سر همین قضیه رفتم پیش مشاور:

۱. خودت و شوهرت هر وقت توافق داشتین. زمان خاصی نداره خودتون باید حس کنین که می‌خواین.

۲. بچه وقتی بیاد تا آخر عمرت درگیر بچه‌ای بنابراین شاید قبل ۲۵-۶ سالگی زود باشه برا بچه.

۳. به حرف بقیه لبخند بزن بگو ایشالا. همین.