2789
عنوان

نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 35 پست
اگ خودتوشوهرت دوس دارین بیارین البته بنظرمن عشق حالتونوبکنین بعد

منم خودم میگم سه سال ولی نمیدونم ب هرکی میگم سه سال انگار میگم سی سال همچین میگن اووووووه چ خبره

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۲/۵/۱۳۹۷اره بدنیس شوهرم باهام قهره 😢سرنی نی

چراااا؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
سنت ک خیلی خوبه اگه خودتو و همسرت دوست دارید چرا که نه

همسرمم میگه یکی دوسال دیگه 

منم خودم میگم سه سال ولی نمیدونم ب هرکی میگم سه سال انگار میگم سی سال همچین میگن اووووووه چ خبره

تا خودت به این نتیجه نرسیدی باردار نشو اصلا چون این یه مساله کاملا شخصیه بین تو و شوهرت باید از ته دل بخوای مادر بشی 

تا خودت به این نتیجه نرسیدی باردار نشو اصلا چون این یه مساله کاملا شخصیه بین تو و شوهرت باید از ته د ...

خیلییی دوس دارم زود مامان شم فقط بقول بچه ها وقتی بچه بیاد دیگ تا اخر هست ولی روزای دونفری فقط همین چندساله

عزیزم ب حرف هرکی نباش،اون هرکی دو روز دیگه ک بچه بدنیا اوردی نمیاد برات ترو خشکش کنه،برو دوراتو بزن مسافرتاتو برو دونفره هاتو باشوهرت تجربه کن بعد بچه بیار ک حسرت چیزی ب دلت نمونه

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه

من پنج ماه بعد از ازدواجم باردار شدم، 17 سالم بود. 

بستگی به روحیات و شرایطتون داره، به نظر من بهتره که قبل از اینکه یک سال از ازدواجتون بگذره، اقدام کنین 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

خیلییی دوس دارم زود مامان شم فقط بقول بچه ها وقتی بچه بیاد دیگ تا اخر هست ولی روزای دونفری فقط همین ...

دقیقا تا میتونی از روزای دونفره استفاده کن چون دیگه تکرار نمیشه سنی نداری که حالا حالاها فرصت برای بارداری هست منم 22 سالگی ازدواج کردم 26 سالگی دخترم به دنیا اومد کاملا هم راضی ام

چراااا؟؟

دیشب باهاش شوخی کردم.خونه مامانمینا بودم زیتون زیادخوردم خیییلیییی خوردم خواهرم بهم شک کردبیبی چک اوردداد استفاده کردم منفی شد.توماشین خاسم سرب سرشوهرم بذارم گفتم حاملم بیبی چک نشون دادم اون سردرنمیاره یدونه خط قرمزیعنی منفی .بهش گفتم خط قرمزاومده باردارم یجوری رفتارکردم باورکردخیلییییییی خوشحال شداصلافکرشم نمیکردم انقدبچ دوس داشته باشه تاخونه مواظبم بودمیگف چی میخای بخرم اصلایه وضعی بودرسیدیم خونه ازشکمم اینابوس کردگف عاشقتم خیلی خوشحالی کردداشت درموردبچ حرف میزدمنم عذاب وجدان گرفتم گفتم همش شوخی بودبچ درکارنیس باهام دعواکردازدیشبم اصلاباهام حرف نمیزنه😢😭

تروخداواسم دعاکنین خونه بخرم😢😭
دیشب باهاش شوخی کردم.خونه مامانمینا بودم زیتون زیادخوردم خیییلیییی خوردم خواهرم بهم شک کردبیبی چک او ...

🤣🤣🤣🤣ای واااای بنده خدارو الکی امیدوار کردی چراااا

🤣🤣🤣🤣ای واااای بنده خدارو الکی امیدوار کردی چراااا

شوخی کردم یکم بخندم ولی اون بدناراحت شدازدیروزم دارم منت کشی میکنم اسم بچ میارم بدترلج میکنه عکس بچ میبینه منوچپ چپ نگاه میکنه

تروخداواسم دعاکنین خونه بخرم😢😭