2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 48 پست
حالا ظرف حنا واسه چتونه. این رسوم دست و پاگیر هستن. هرچی کمتر باشه بهتره. ادمها متفاوتن. مدل خونواده ...

خب پس چرا انتظاار مهمونی دارن یا منت حنا رو میزارن یا منت عروسی ک شوهرخودمون خرج کرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب پس چرا انتظاار مهمونی دارن یا منت حنا رو میزارن یا منت عروسی ک شوهرخودمون خرج کرده

دیگه وقتی اونا مهمونی نگرفتن،عروس هم باید مهمونی نگیره. اگرم چیزی گفتن باید بگیم شما که رسم نداشتین مهمونی و کادو بگیرین واسه ما، اتفاقا خونواده ما هم رسم نداره مثل شما. یا بگیم ما اصلا رسم حنا و..نداریم و اصلا نمیخوایم و  اگه کاری هم در رابطه با حنا کردین واسه خودتون بوده و من اصلا حنا نمیخواستم و شما اصرار کردین.اینجوری دیگه منتی نمیمونه

برای عروسی و.. هم میشه بصورت غیرمستقیم حالیشون کرد که شوهر پول داده مثلا بگیم اره به همسرم سر عروسی خیلی فشار اومد و خیلی خرج کرد.یعنی یچیزیه که شوهر پولشو داده و نه ننه باباش

کلا هرچی این رسوم کمتر باشه بهتره.هم محبت بین زن و شوهر بیشتر میشه و هم دعوا کمتر میشه.جای اینهمه حرف و حدیث، بصورت غیرمستقیم جواب خونواده همسرو بدیم بنظرم بهتره.اونها هم کم‌کم یاد میگیرن کمتر حرف بیخود بزنن

دیگه وقتی اونا مهمونی نگرفتن،عروس هم باید مهمونی نگیره. اگرم چیزی گفتن باید بگیم شما که رسم نداشتین ...

تازه دایم منت میزاارن ک نصف گوسفندو جیگر و دادیم بهتون ادما خوبی هستیم. نمیگن یکی نرفت براماحتی خرید گوسفند من شوهر م شهر دیگه بود محل کارش کل کار عروسی بامن بود حتی گوسفندم خودمون دونفر ظهر حنابندون خریدیم