2777
2789
عنوان

پرستیژش شکست

324 بازدید | 19 پست

چند وقت پیش یه تاپیک زده بودم که میخوام برای داداشم از یکی از فامیلای دور خواستگاری کنیم. خلاصه این کار امروز انجام شد:

اولا گفتن دختر بزرگ اون خانواده تازه عروسی کرده و پدرش گفت که شرایط مالی لازم رو نداریم. البته ما اینو میدونستیم ولی فکر نمیکردیم بگن شرایط مالی لازم رو نداریم.

دوما مادرش گفت که همسایمون 3 ساله که خواهان دختره س. زاپاس داره.

برادرم همون حرف خودشو میزنه که واااای پرستیژ خانواده و خودم بین فامیل از بین رفت. میگه ای کااااااش نمیگفتیم و شان خودمونو پایین نمیاوردیم. اما ما هم میگیم که خب اگه نمیگفتیم هم نمیشد و بالاخره اون یکی از کیسهای اصلیمون بود. البته داداشم هم مخالفت نکرده بود با گفتنمون. ولی الان خیییییلی پشیمونه.

خواستگاری هم اصلا حضوری نبود و همون تلفنی همه چی تموم شد. ضمنا اولین و آخرین خواستگاری ما از فامیل بود.

حالا به نظرتون کار خوبی کردیم امروز از اونا خواستگاری کردیم یا نه؟

واه ربزی ب پرستیژ نداره

نه کار خوبی کردید نه بد

ولی دفعه بعد تو فامیل اگ خاستید خاستگتری کوید یکی بره اول مزه دهنشگن ببینه چیه بعد خاستگاری کنید

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مهمه مگه. پسر خاله مت از آبجیم خواستگاری کرد ما جواب منفی دادیم. ولی هیچ اتفاقی هم نیوفتاد همه چی رو باز به صورت عادی ادامه دادیم 

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
چرا انقدر برادرتون خودشو با پرستیژ میدونه؟ چرا راجع به دختر مردم میگید زاپاس داشت  این حرف خو ...

خب برادرم میگه واقعا غرورم برام مهمه دیگه. البته خب زیادی حساسه. 

ثانیا مادرش گفت دیگه پسر همسایه خواهانشه.

مهمه مگه. پسر خاله مت از آبجیم خواستگاری کرد ما جواب منفی دادیم. ولی هیچ اتفاقی هم نیوفتاد همه چی رو ...

پسر خاله من 😂

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
خب برادرم میگه واقعا غرورم برام مهمه دیگه. البته خب زیادی حساسه.  ثانیا مادرش گفت دیگه پسر همس ...

دیگه همه ی پسرا خواستگاری میرن جواب بله یا خیر هست 

خواهانشه ....نه اینکه با دونفر.... این معنی زاپاسه 

خوشبخت باشن هردوشون

اشکالی نداره...اگه قرار باشه ازدواج سنتی باشه بالاخره آقایون ممکنه چند جا برن خواستگاری و نشه ناراحت ...

نه آخه این فامیل بودن اذیتش میکنه. میگه تا عمر دارید دیگه منو بین فامیل نخواهید دید. خخخخ البته بماند که فامیل ما جوریه که سال به سال همو نمیبینیم. 

دیگه خواستگاری معنیش پیشنهاد ازدواجه دیگه یا طرف قبول میکنه یا نه ولی قبلش به هر حال یه جوری باید از ...

واقعیتش هیچ کانالی پیدا نکردیم که رسمی نگیم اول کار.