2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اول باید ببینی به چه موضوعی علاقه داری بعد دربارش توی ایران داک تحقیق کنی ببینی کارشده یانه  بعد ببینی تخصص کدوم استاده وایا ازنظراخلاقی باهم سازش دارید یا نه  بعد براش ی طرح بنویسی و ببری بخونه نظربده

اول باید ببینی به چه موضوعی علاقه داری بعد دربارش توی ایران داک تحقیق کنی ببینی کارشده یانه  بع ...

استاد راهنما و داور و مشاور که با چه شرایطی باید انتخاب کنم اونها رو برام توضیح میدی؟

استاد راهنما و داور و مشاور که با چه شرایطی باید انتخاب کنم اونها رو برام توضیح میدی؟

راهنمارو خودت انتخاب میکنی براساس موضوعت که ایاتخصص راهنماهست یاخیر  مشاور رو باراهنمایی استادراهنمات  و داور رو هم یا بخش انتخاب میکنه یااستادراهنما   اوناهم باید حتمادر موضوع توتخصص داشته باشن 

واسه راحت شدن کارت در نوشتن پروپوزال  باید ببینی دستورالعمل دانشگاهت به چه صورته بهت پیشنهادمیکنم توی قسمت بیان مسئله توی پرانتز مواردیو که ازت خواسته برای خودت اول توی پاراگرافای جدا بنویس بعد که تموم شدباجمله بندی خودت تدوینش کن و حتماباید حداقل سه تارفرنسم داشته باشی توی بیان

من پارسال ۵ تومن دادم استاد خودش همه کاراش انجام داد من فقط رفتم دفاع

دانشگاه ازاد بودی حتما واللا اساتید ما گفتن اگه بفهمیم بیرون دادید انجام دادن براتون گرون تموم میشه