2777
2789
عنوان

سوال حقوقی

117 بازدید | 7 پست

من میخوام یه وکیل بگیرم برای انجام کارای تقسیم ارث و انحصار ورثه 

اگر به یک وکیل همچین وکالتی بدم قبول میکنه بدون حضور من کارا رو انجام بده 

چون من پدرم فوت شده و قیم برادر کوچیکترم هستم 

و با زن بابامم مشکل داریم نمیخوام باهاش رو به رو شم و با توجه به بارداریم نمیتونم زیاد برم دنبال اینجور کارا

دوس دارم وکیل کارامو انجام بده...  فکر میکنین  وکلا همچین کاری میکنن و هزینه اش حدودا چقدر میشه؟!

انجام که میدن.هزینش فکر کنم توافقیه.اگه مشکل جدی نباشه که تقسیم ارث کارراحتیه

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره اموال قابل تقسیم به چه صورت باشه مثلا برای ملک باید تقاضای فروش مال مشاع داد و جریان مزایده که پروسه طولانی هست البته اگه همه ورثه همکاری نکنن 

بقیه اموال هم همینطور 

هزینه هم توافقی هست و اینکه بستگی به نوع کار داره چون این جریان امکان داره به چند پرونده تقسیم بشه طبیعتا هر پرونده هزینه های خودش رو داره بهتره حضوری با یک یا چند وکیل مشاوره داشته باشین

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

بله انجام ميدن. همانطور كه كاربر وندا اشاره كردند مبلغ حق الوكاله بستگى به شرايط پرونده شما و در نهايت توافقتون با وكيل داره.

اگر خواستيد براى معرفى وكيل ميتونم كمكتون كنم.