2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه داداشم بخیه بود خیلی زود خوب شد،خیلی از دوستام و آشناهام هم بخیه زدن و راضی بودن،در کل بخیه بهتره چون سریع جوش میخوره و چون شی اضافی بهشون نیست راحتتر هستند و کمتر بی قراری میکنند

.Pain🔥you made me a believer

عزیزم الان با روش لیزر یا یک چیزى مثل هویه میمونه که راحت ختنه میکنن,همکارم پسرشو برده بود با بى حسى انجام داده بودن براش,ازش فیلم گرفته بود,بچه ى 15 روزه اصلا اصلا گریه نکرد.
زندگی هیچگاه به بن بست نمیرسد،خدا که باشد هر معجزه ای ممکن است...میشه برای حاجتم صلوات بفرستید...اللهم صل علی محمدو آل محمد،ممنون خدایا شکرت دارم مامان میشم...
دکتر بهشون گفته بود دو روزه خوب میشه جاش
زندگی هیچگاه به بن بست نمیرسد،خدا که باشد هر معجزه ای ممکن است...میشه برای حاجتم صلوات بفرستید...اللهم صل علی محمدو آل محمد،ممنون خدایا شکرت دارم مامان میشم...
الان بهترین وقته چون سیستم عصبیش کامل نیست کم دردش میاد من با یکی از فامیلامون تقریبا همزمان زایمان کردیم پسر من ختنه اش با بخیه بود پسر اون با حلقه پسر من خیلی کم اذیت شد اون بنده خدا بچش یه هفته درگیر بود
پسرخاله مو پریشب تو 45 روزی ختنه کردن.ده روزه زود نیست؟ الهی بگردم اگه بچم پسر باشه منکه دل ندارم ببرمش
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄