2777
2789
عنوان

چی میشد موقع رانندگی ما خانمها...

2757 بازدید | 44 پست

چی میشد موقع رانندگی ما خانمها،شوهرامون ساکت بشینن حرف نزنن،هردفعه نشستم بخدا پشیمونم کرده از بس ایراد گرفته حالا خیلی بدم نمیرونم بخدا کارم خوبه همش میپره بهم دعوام میکنه شما چیکار میکنین تو این موقعیت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اصلا منظورم شما نیستی ولی تعداد خانومهایی که بد یا فاجعه رانندگی میکنن از اقایون خیلی بیشتره اصلا اعصاب بقیه رو خورد میکنن

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

من تا بابام میرفتم بعد ده متر فک میکردم چقدددد بدم

بعد یواشکی برداشتم

بعد خوب بودم

ولی خب بعد تو ده سال دوبار ماشینو زدم خخخخخ

خدایی رانددگیم خوب نیس

ولی در حدی ک کار خودمو راه بندازم اوکیم

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

بخدا یه دوست پسر داشتم با حوصله رانندگی بهم یاد داد شوهر کردم بی حوصله همون رانندگی از چشمم انداخت از بس ایراد گرفت ازم البته اینم دوست پسرم بود

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
بخدا یه دوست پسر داشتم با حوصله رانندگی بهم یاد داد شوهر کردم بی حوصله همون رانندگی از چشمم انداخت ا ...

حواسمو پرت میکنه همش،بعد میگه تو ماشینو داغون میکنی داد میزنه تو ماشین همش😢

من ک شوهرم عصبی میشه ولی چون میترسه من ناراحت شم یا تو ذوقم بخوره خودشو کنترل میکنه خودمم بگم بد بود میگه ن مگه منم راننده به دنیا اومدم باید تمرین کنی یاد بگیری 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
واقعا اینو میگی😢؟ما همیشه دعوامون میشه امشبم اینقد دلم پر بود نشستم یه دل سیر گریه کردم

اره يبار تو جاده دوتا نيسان از خاكي اومدن تو راه از سرعت من كم كردن گفتم بايد ازينا رد شم رفتم سبقت هيجده چرخ از جلو ميومد گفت چكارميكني گفتم هيسسس دستشو از بالاسرش گرفت ساكت موند خخخخ

دقيقا وقتي از دوتا نيسان رد كردم هيجده چرخ همونجا رسيد كنارم

خدا لعنتش كنه جوري بوق زد ك گوشم سوت كشيد

بعد برگشتم ب شوهرم گفتم ديدي رد كردم؟😂😂😂

من اصلا منظورم شما نیستی ولی تعداد خانومهایی که بد یا فاجعه رانندگی میکنن از اقایون خیلی بیشتره اصلا ...

منم موافقم بعضي خانوما فك ميكنن هنره يا نشونه خيلي حرفه اي بودنه بد رانندگي ميكنن خلاف جهت ميرن بد سبقت ميگيرن  

من ک شوهرم عصبی میشه ولی چون میترسه من ناراحت شم یا تو ذوقم بخوره خودشو کنترل میکنه خودمم بگم بد بود ...

نه نمیگه ناراحت میشی و اینا هرچی دلش بخواد میگه بعدم میگه من بخاطر خودت میگم ناراحت نشو،وقتی سرم داد میزنه فحش میده انتظار داره ناراحت نشم