2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 24 پست
شما میدونید برای قبولی در دانشگاههای تربیت دبیر چه رتبه وچه ترازی باید داشت؟

عزیزم ببخشید اطلاعات دقیقی ندارم چون فرهنگیان نخواستم برم ولی میدونم رتبه های خوبی رو پذیرش میکنن 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
باشه عزیزم چرا میزنی  یعنی فقط تست زدی

آخه بهم برمیخوره میگن دروغ میگی  

اگه باورتون میشه من المپیادی بودم بخدا پز مز نیست ولی چون ما تستای المپیاد میزدیم وضعمون فرق میکرد با بچه های کنکوری عادی 

من مدرسه رو بی غیبت رفتم و بی نهایت تست زدم و ساعت مطالعمم بالا بود 

هر کمکی ازم بر اومد بهم بگین دریغ نمیکنم 😙😙

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه بهم برمیخوره میگن دروغ میگی   اگه باورتون میشه من المپیادی بودم بخدا پز مز نیست ولی چون ما ...

نه عزیزم باور کردم 

روزی چند ساعت درس میخوندین و چه نوع تستایی میزدین 

مثه یه قصه ی شیرینی که داری ته ته دل من میشینی     
نه عزیزم باور کردم  روزی چند ساعت درس میخوندین و چه نوع تستایی میزدین

کمترین ساعتم ۱۴ بیشترین ۱۶ 

از تابستون قبل اول دبیرستان این ساعت خوندم 

تستا هم تا قبل بهمن سال پیش دانشگاهی تالیفی و المپیادی و کنکور و آزمونا 

بهمن به بعد فقط کنکور و آزمونا 

ازمونه چی

سوالای آزمونای گاج قلم چی سنجش سمپاد گزینه دو علوی رو برام میاوردن میزدم ولی سال آخر قلمچی بودم 

سوالای آزمونای گاج قلم چی سنجش سمپاد گزینه دو علوی رو برام میاوردن میزدم ولی سال آخر قلمچی بودم  ...

ببخشید عزیزم من خیلی سوال میپرسم هزینه این ازمونا چقد بود

مثه یه قصه ی شیرینی که داری ته ته دل من میشینی     
ببخشید عزیزم من خیلی سوال میپرسم هزینه این ازمونا چقد بود

ای بابا این چه حرفیه 

هر وقت سوالی داشتین من جواب میدم با کمال میل 

قلم چی هزینه یه سالم شد یک میلیون و هفتصد ولی بقیع رایگان میاوردم ( همکلاسیام موسسات دیگه بودن ازشون میگرفتم بعضیاشونم مدرسه واسم میگرفت ) توی کانالای موسسات جوین بدید سوالا رو دان کنید بعد آزمونا میذاشتن