2777
2789
عنوان

شرمنده 🙈🙃❄

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 87 پست
شماره بکسی نداده تک زنگ بهش بزنیم.

خخخخخخخ واااای

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعا نمیفهمم با سرکار گذاشتن بقیه چی میرسه بهشون، خب بگین اگ چیزی میرسه ماهم دست ب کار شیم 

دوست عزیزم اگر دوست داشتی یه صلوات برای نیت تو دلم بفرست!❤🙏                                                 💞اللهم عجل لولیک الفرج💞
بچه ها بیاین برا خودمون ارزش قائل شیم  و گزارش.بزنیم#  

ک چی مثلا من چیز اشتباهی کردم؟ 

اگر فک میکنین چیز اشتباهی هس از این تایپک برید

واسه هیچکس مهم نیستی دختر♡🍭💕
واقعا نمیفهمم با سرکار گذاشتن بقیه چی میرسه بهشون، خب بگین اگ چیزی میرسه ماهم دست ب کار شیم 

من سرکارتون نزاشتم از اولم دلیلمو گفتم 

اگه فک میکنی سرکاری خب از اینجا برو

واسه هیچکس مهم نیستی دختر♡🍭💕
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز