2777
2789

زیر هر پست ۳ تا علامت هست

اولی قلب برای لایک دادن

دومی وارد تبادل نظر میشی و میتونی نظرتو بنویسی یا کامنتای قبلی رو بخونی

سومی برای اینکه بتونی برای کسی اون پست رو بفرستی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

یه علامت قلب هست 

یه موشک 

یه چیز دیگه 

موشکه واسه وقتیه که میخوای اون پست رو واسه کسی بفرستی 

قلبه هم واسه لایکه 

اونیکی ولسه کامنت گذاشتن 

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اونی کع دورش خط کشیدم‌اونه براچت کردن

خیلی ممنون ولی هربار میزنم میگه فون نامبر یا یوزر نیم میخاد  اگه بخام یوزر نیم بدم چی باید باشه چون ایمیل یا جیمیل هم ندارم بلد نیستم یوزر نیم و پسوورد رو چی بزنم؟

خیلی ممنون ولی هربار میزنم میگه فون نامبر یا یوزر نیم میخاد  اگه بخام یوزر نیم بدم چی باید باشه ...

یورز نیم یعنی اسم کاربری اون اسمی که بااون وارداینستاشدی به عنوان اسم کاربری میزنی پسوردم رمزهرچی زدی اونومیزنی 

یه زمانی ژلوفین من بودی...    از وقتی شدی استامینوفن بقیه  ‌  دیگه شیاف منم نیستی  ‌    بیبی
یورز نیم یعنی اسم کاربری اون اسمی که بااون وارداینستاشدی به عنوان اسم کاربری میزنی پسوردم رمزهرچی زد ...

مرسی ولی هر چی میزنم نمیشه میگه حساب نداری منم که کلن بلد نیستم اکانت بسازم فک کنم مجبورم ببرم تعمیرات موبایلیا برام حساب کاربری درست کنن بازم ممنون.