eli_khanoomiiii مدیر عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 104 عنوان بچه ها بیاین چالش | مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 93 پست همین الان تو هر موقعیتی ک هستید یه عکس از روبروتون بگیرید و بفرستید😁😁😁 1397/07/18 | 17:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
72saghi عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 7066 این فسقل خان رو از حموم آوردم شیرشو دادم نخوابید!@_@ انداختم رو پام بزور بخوابونم!😆 پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
ایزاابلا عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 1250 عزيزم ببخش حالم خوب نيست دارم گريه ميكنم حس اين كارا رو ندارم اخه عزیزم ببخشید نمیدونسم خشگل سایت هستم😂😍+بازیگر آینده😄 امضایی چیزی میخای واسا ته صف😂😂😕
eli_khanoomiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 104 این فسقل خان رو از حموم آوردم شیرشو دادم نخوابید!@_@ انداختم رو پام بزور بخوابونم!😆 ای جووونم😍😍😍چقد حس خوبیه خوشبحالتون
ایزاابلا عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 1250 دستای کوچولوش تو دستامه خشگل سایت هستم😂😍+بازیگر آینده😄 امضایی چیزی میخای واسا ته صف😂😂😕
eli_khanoomiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 104 چرا نمیتونم عکس بفرستم راهنمایی لدفن😕😎 شاید نت ضعیفه؟؟
عسل25 عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 3904 وای من انقد میترسم زیر لوستر دراز بکشم🤤🤤هرلحظه ترس اینو دارمک بیوفته روم🤣🤣🤣 منم میترسم ولی گاهی اوقات حواسم نیست مثه الان میبینم زیرشم😓
آواكليمى عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2633 خدانکنه این چه حرفیه مشکل که همیشه هست کیه که الان زندگیش بی مشکل باشه😞😞توکلت ب خدا باشه كم آوردم ميدونى ديگه نميتونم تحمل كنم الان ٤ ساله مادرشوهرم جيگرمو خون كرده هر روز گريه ميكنم افسرده شدم ايشالا مكافات شهببخش ك ناراحتت كردم آبجى خوشكلم ماچ ماچ عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
eli_khanoomiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 104 منم میترسم ولی گاهی اوقات حواسم نیست مثه الان میبینم زیرشم😓 دبستان که بودیم یبار پنکه سقفی افتاد رو سر دوستم🤣😑😑😑از همون موقع فوبیا پیدا کردم😑😑😑😑
eli_khanoomiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 104 كم آوردم ميدونى ديگه نميتونم تحمل كنم الان ٤ ساله مادرشوهرم جيگرمو خون كرده هر روز گريه ميكنم افسرده ... عزیزدلمی❤❤❤ذات همشون همینه دیگه...مهم شوهرته بچسب ب اون
آواكليمى عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2633 اخه عزیزم ببخشید نمیدونسم قربون مهربونيت خواهر گلم اگه ميشه واسه حل شدن مشكلاتم يه صلوات مهمونم كن عزيزم عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
ایزاابلا عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 1250 قربون مهربونيت خواهر گلم اگه ميشه واسه حل شدن مشكلاتم يه صلوات مهمونم كن عزيزم عزیز دلم حتما 😚 خشگل سایت هستم😂😍+بازیگر آینده😄 امضایی چیزی میخای واسا ته صف😂😂😕
آواكليمى عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2633 عزیزدلمی❤❤❤ ذات همشون همینه دیگه...مهم شوهرته بچسب ب اون دلم واسه شوهرم ميسوزه بين منو مادرش گير افتاده نميدونه بايد چيكار كنه اون زنگ ميزنه پرش ميكنه من متوجه ميشم ناراحت ميشم گريه ميكنم شوهرم اصلا حال خودشو نميفهمه خيلى ناراحته همش ب من ميگه غصه نخور كمرم خم ميشه حالتو ميبينم عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭