eli_khanoomiiii مدیر عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 104 عنوان بچه ها بیاین چالش | مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 93 پست همین الان تو هر موقعیتی ک هستید یه عکس از روبروتون بگیرید و بفرستید😁😁😁 1397/07/18 | 17:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنه_شرلی_28 عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1227 دراز کشیدم سقف روبرومه در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...
eli_khanoomiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 104 میخام بخوابم نخوااااب خواب بعدازظهر سردرد میاره😁😁
آواكليمى عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2633 نشستم رو مبل روبرومم ایناس 😆 کارامم کردم شب مهمون دارم امضات هزاران هزار لايك داره اصلا بيگ لايك ب مولا عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
eli_khanoomiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 104 نشستم رو مبل روبرومم ایناس 😆 کارامم کردم شب مهمون دارم ایول خانوووم خانه دار😁😁
ایزاابلا عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 1250 خشگل سایت هستم😂😍+بازیگر آینده😄 امضایی چیزی میخای واسا ته صف😂😂😕
eli_khanoomiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 104 دراز کشیدم این روبرومه😁 وای من انقد میترسم زیر لوستر دراز بکشم🤤🤤هرلحظه ترس اینو دارمک بیوفته روم🤣🤣🤣
آواكليمى عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2633 وای واقعا؟؟؟😞😞😞خوشبحالت آره ولى چه فايده خيلى ناراحتم خواهرم تو زندگيش مشكل داره زنگ زدم بهش خيلى گريه كرد جيگرم آتش گرفت خودمم مادرشوهرم زندگى رو واسم جهنم كردهاصلا داغونم كاش ميمردم خيلى خستم عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
eli_khanoomiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 104 آره ولى چه فايده خيلى ناراحتم خواهرم تو زندگيش مشكل داره زنگ زدم بهش خيلى گريه كرد جيگرم آتش گرفت&nb ... خدانکنه این چه حرفیهمشکل که همیشه هست کیه که الان زندگیش بی مشکل باشه😞😞توکلت ب خدا باشه
آواكليمى عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2633 عکس😍 عزيزم ببخش حالم خوب نيست دارم گريه ميكنم حس اين كارا رو ندارم عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
ایزاابلا عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 1250 ممنون😍 خشگل سایت هستم😂😍+بازیگر آینده😄 امضایی چیزی میخای واسا ته صف😂😂😕