2777
2789
عنوان

تبریک 🤗🌼🌈

165 بازدید | 14 پست

چن وقته نی نی سایت تو گوشیه خودم نمیاورد 😕

منم دیگه حرصم گرف😡 لج کردم😑 نیومدم نی نی سایت😅

الان شانسی زدم اورد 😀💃

واسه هیچکس مهم نیستی دختر♡🍭💕

مبارکه😍جات خیلی خالی بود دخترم😁😄

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فدات دلتنگم بودین اره اعتراف کنین 😀😍

آره😍😍چقد خوب ک برگشتی دیگه نرو😢تنهامون نذار😢

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
آره😍😍چقد خوب ک برگشتی دیگه نرو😢تنهامون نذار😢

واییی ممنون گلم 💗

ن دیگه نمیرم اگه نی نی سایت به سرش نزنه نره خوب میشه 😅😂

واسه هیچکس مهم نیستی دختر♡🍭💕
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز