2777
2789
عنوان

دارم ميميرم

289 بازدید | 13 پست

شوهرم خيانت كرد بهم عاشقش بودم همون روز ك فهميدم ز زد بابام گفت بياين خونه باهاتون حرف بزنم رفتيم بابام عصباني بود از خونه بيرونش كرد الان سه شبه رفته دارم ميميرم اون گفت من اينكارو كردم براي اينكه حسادت زنمو دربيارم به دختره ز زدم گفتم نميبخشمت زندگيمو بهم زدي خيلي خيلي حالم بده دوستم به شوهرش ك دوست شوهرم بود گفت اون گفت باور نميكنمهمش ميگفت من عاشق زنمم..چرا اينكارو باهام كرد دارم ديوونه ميشم بنظرتون پشيمون ميشه؟دختره الكي به شوهرم گفته تله ندارم درحالي كه داره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا چقدر تاپیک خیانت زیاد شده امان از دست این جامعه که واسشون عادی شده خیانت 😦

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

شوهرت بببخشا زر زد رفته حالشو کرده اومده میگ خواستم حسادت و ببینم توام برو بایکی ببخش بخواب بگو خواستم ببینم چ شکلی میشی 

شماها چند سالتونه اینقدر ساده این 

من خوشحالم چون خدا همیشه هوای منو داره

اگه هنوز میخوای باهاش زندگی کنی بیشتر از این آبروریزی نکن

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
به زنه گفتی نمیبخشمت😩باید جرش میدادی😡

دختره همش ميگفت شوهرت ميومد پيشم ازت بد ميگفت كه اس بده تا حسادتشو تحريك كنم..شوهر دوستمم ميگفت اي اواخر دوسه روز همش سرش تو گوشي بود..دارم ميميرم ميخوام بفهمه اشتباه كرد و برگرده..

بقول ما شمالیا شده مو داخل برنج یعنی از خوردنش لذت نبردن رابطه شم هم همین خدا کمک کنه

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
شوهرت بببخشا زر زد رفته حالشو کرده اومده میگ خواستم حسادت و ببینم توام برو بایکی ببخش بخواب بگو خواس ...

من كه باور نكردم ميدونم با هم رابطه داشتن ولي دختره ي كثافت هرزه هيچيم نداره خيليم معموليه و از مدل حرف زدنش پشت تلفن معلوم شد چه كارست كثافت..فك كن مامانم به مامانش ز زد كفت دخترت زندگي دخترمو بهم زد مامانه برگشته گفته نميدونم الان سركاره اومد بهش مي گم!!!!