_roza مدیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1501 عنوان شوهر خارجی | مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 60 پست شوهر خارجی میخوام ترجیحا کره ای یا کانادایی باشه😞😞تو فامیلاتون ندارین یا دوستاتون😕😂 تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان) 1397/07/18 | 14:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_roza مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1501 یه چندتا خارجی سراغ دارم.... افغانی شبیه کره ای مقیم المان😂 بد نیستا😕المانم خوبه😓 تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
مستاجر_خداااااا عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 3690 بد نیستا😕المانم خوبه😓 😂کثافتا رفتن دیر رسیدی پرواز کردن😎 ...
_roza مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1501 شبیه هستن زیادم تو ایران هست البته دارن کره ایا جنتلمن ترن😕 تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
_roza مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1501 این توت فرنگی چی میگه این وسط دهنتون خشک نمونه پذیرایی میکنم😞🍓 تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
_roza مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1501 😂کثافتا رفتن دیر رسیدی پرواز کردن😎 یادم باشه رفتم دریا افتابه ببرم😕 تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
_roza مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1501 مــــــــن میشم مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن مـــــــــــــ ... تو روز روشن شوهرمو میدزدی😕😒😒🍓 تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
کاترینی عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 16387 تو روز روشن شوهرمو میدزدی😕😒😒🍓 😛😛😛😛😝😝😝😝😂😂😂😂 {{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}} کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش
_roza مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1501 😛😛😛😛😝😝😝😝😂😂😂😂 یه دوست کره ای دارم داداشم دارع ولی نمیدونم چه جوری خودمو بهش غالب کنم😞😓 تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
کاترینی عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 16387 یه دوست کره ای دارم داداشم دارع ولی نمیدونم چه جوری خودمو بهش غالب کنم😞😓 چه عالیبدون خجالت برو بهش بگو میخوای داداششو ببینی....و بعد تلفنی یا ....با داداشش صحبت کن...و بگو عاشقش شدی و دوست داری باهاش ازدواج کنی ...اگه قبول نکرد بهش بگو خودکشی میکنی😁😁😁😁😁گزینه خودکشی رو بگی حتما قبول میکنه😀😀😀😛😛😛 {{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}} کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش
_roza مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1501 چه عالی بدون خجالت برو بهش بگو میخوای داداششو ببینی....و بعد تلفنی یا ....با داداشش صحبت کن...و بگو ... اخه غرورمو نمیخوام بشکنم😓فقط یه بار عکسشو نشونم داد بعد نمیدونم مجرده یا نه اخه کره ایا دوست دختر دارن همونم میگیرن🙁 تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
_roza مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1501 😂😂😂😂😂😂 😓😕😁 تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
سیمابانو72 عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 18959 لایک به امضات😂 😉😉😉 پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰