2777
2789
عنوان

شوهر خارجی

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 60 پست
یه چندتا خارجی سراغ دارم.... افغانی شبیه کره ای مقیم المان😂

بد نیستا😕المانم خوبه😓

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبیه هستن زیادم تو ایران هست البته دارن

کره ایا جنتلمن ترن😕

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
این توت فرنگی چی میگه این وسط 

دهنتون خشک نمونه پذیرایی میکنم😞🍓

😂کثافتا‌ رفتن دیر رسیدی پرواز کردن😎

یادم باشه رفتم دریا افتابه ببرم😕

مــــــــن میشم مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن مـــــــــــــ ...

تو روز روشن شوهرمو میدزدی😕😒😒🍓

😛😛😛😛😝😝😝😝😂😂😂😂

یه دوست کره ای دارم داداشم دارع ولی نمیدونم چه جوری خودمو بهش غالب کنم😞😓

یه دوست کره ای دارم داداشم دارع ولی نمیدونم چه جوری خودمو بهش غالب کنم😞😓

چه عالی

بدون خجالت برو بهش بگو میخوای داداششو ببینی....و بعد تلفنی یا ....با داداشش صحبت کن...و بگو عاشقش شدی و دوست داری باهاش ازدواج کنی ...اگه قبول نکرد بهش بگو خودکشی میکنی😁😁😁😁😁گزینه خودکشی رو بگی حتما قبول میکنه😀😀😀😛😛😛

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
چه عالی بدون خجالت برو بهش بگو میخوای داداششو ببینی....و بعد تلفنی یا ....با داداشش صحبت کن...و بگو ...

اخه غرورمو نمیخوام بشکنم😓فقط یه بار عکسشو نشونم داد بعد نمیدونم مجرده یا نه اخه کره ایا دوست دختر دارن همونم میگیرن🙁