2777
2789
عنوان

چی بگم بهش؟؟

92 بازدید | 12 پست

سلام خانما

من ی خواهرشوهر دارم ک رابطه م باهاش خوبه.موقع چیدن جهیزیه ش ی وسیله ای میخواست و پیدانکرد روز آخر ب من زنگ زد گفت فلان وسیله تو میدی دستم باشه من بعدا میخرم و برات میارم.فقط میخوام تو خونه م باشه

حالا۳ماه از عروسیش میگذره و اون وسیله رو نمیده

میگه اون چقدشد۶ تاپولشو بهت بدم.اون وسیله کادو بود قیمتشو من نمیدونم دوستم ندارم بمونه دستش.شماها جای من بودید چی میگفتید بهش؟؟

مستقیما نمیتونم بگم بده 

کاش دیگران  خودشون  درک شون  ب این موضوعات برسه و

این مدلی  ثواب آدمو  کباب نکنن 😐

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازهمون اول نمیدادی

خواهرشوهرم این مدلیه ک حرفشو راحت و باسیاست میزنه ی جوری ک تو نمیتونی نه بگی

رابطمم باهاش خوبه دلیلی نداشتم ک بگم نمیدم

خودشم نگفت ک وسیله رو میدی یانه

گفت فلان وسیله رو بده😐😐

وقتی ایشون اینقدر رک و مستقبم میگه شمام رک بگو فلانی جان اون وسیله یادگاری هست و علاقه ای ندارم بفرو ...

مشکلم همینه ک نمیتونم رک بگم.ازتون کمک میخوام ی حرف با سیاستی بهش بگم ک جواب بده

ب فکرم رسید بهش زنگ بزنم بگم فلان چیزو ک بردی اندازش چقدره دقیقا اومدم خیابون برات یکی بخرم

خواهرشوهرم این مدلیه ک حرفشو راحت و باسیاست میزنه ی جوری ک تو نمیتونی نه بگی رابطمم باهاش خوبه دلیل ...

میگفتی خرابه . منم همسایمون تختم رو قرض میخواست واسه دوروز .بهش گفتم چوب وسطش ترک برداشته خودم روزمین میخوابم.ندادم بهش. بهش بگو لازم دارم میخوام

میگفتی خرابه . منم همسایمون تختم رو قرض میخواست واسه دوروز .بهش گفتم چوب وسطش ترک برداشته خودم روزمی ...

آخه قبلش خونمون بود 

دید ک سالمه خیلی دوستش داشت قبلا هم همش میگفت منم خونمو بچینم از اینامیخرم.من اصلا تعارف نزدم بهش

عزیزم اینجور مواقع شوهرتو بنداز جلو بگو شوهرم مدام سراغ اون وسیله رو میگیره و میگه چرا نیوردیشه

یااینکه مثلا اگه خالت بهت کادو دادشه بگو عزیزم خالم قراره بیاد خونم بی زحمت اون مثلا مجسمه رو بفرست بیاد ببینه نیست ناراحت میشه ازم فکر میکنه دوستش نداشتم

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
2790
2778
2791
2779
2792