نگاه۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 143 عنوان افسردگی 182 بازدید | 5 پست فکر میکنم یعنی مطمئنم افسردگی گرفتم.افسردگی بعد زایمان. البته شرایط دیگه بد زندگیم هم یکی از عواملشه.یکیش بیملری پدرمهفشار مالیمریضی دخترم به هم خوردن هیکلم بی خوابی هاتنها بودنم تو تهران و دور بودن از خونوادم و ... 1397/07/18 | 14:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهاگشته عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5514 به جمع ما افسرده ها خوش اومدی مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
نگاه۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 143 به جمع ما افسرده ها خوش اومدی شما هم به فکر مردن هستین . منظورم خودکشی نیستا. مرگ
رهاگشته عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5514 شما هم به فکر مردن هستین . منظورم خودکشی نیستا. مرگ نه من بیشتر دوس دارم برمهمش تو ذهنم اینه که کاش بچه نداشتم یه کوله برمیداشتمو ازینجا میرفتم یه جای خیلی دور که کسی نشناستم مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
نگاه۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 143 نه من بیشتر دوس دارم برم همش تو ذهنم اینه که کاش بچه نداشتم یه کوله برمیداشتمو ازینجا میرفتم یه جای ... منم همچین فکری دارم. میخواستم بچه ام رو بدم مامانم با خودش ببره شهرستان. همسرم راضی نبود