2777
2789
عنوان

اگزماااا😣😣😣

88 بازدید | 6 پست

وای دیگه خسته شدن🤕 ۳تا از انگشتای دست راستم یساله دچار اگزما شده..هرچی دارو پماد زدم فایده نداشته یماهه خوبه باز شروع میشه ..دیشب کمی خورد ب اب خیارشور بازم خارش و ...پیدا کرد ..همشم نمیشه ک با دستش نخی باشم .دکتر گفته ب مواد شوینده و صابون و شامپوم نخوره !! نمیشه ک اخع!  حالا دیدم تو تاپیکای قدیمی بچه ها از پماد زردچوبه و اقاقیا تعریف کردن.کسی استفاده کرده اینجا؟؟؟ راضیه؟

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

پسرم بود دکتر یه پماد دست ساز داده بود خوب شد

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم بود دکتر یه پماد دست ساز داده بود خوب شد

بمنم داد ولی فایده نداشت

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

منم مشکل شمارو دارم. خیلی رو اعصابمه. دستام مثل سمباده شده. هر بار که به هر ماده شوینده ای دست میزنی سریع کرم بزن. بهتر میشه. هر کرم مرطوب کننده ای. بقیه چیزارم بریز دور چون بی فایدست. من وقتی تنبلی میکنم دوباره سریع برمیگرده اما در روز چندین بار دستاتو کرم بزنی عالی جواب میگیری. هیچوقت دستاتو نذار بی کرم بمونه

منم مشکل شمارو دارم. خیلی رو اعصابمه. دستام مثل سمباده شده. هر بار که به هر ماده شوینده ای دست میزنی ...

کرم میزنم اما باز همون ک هست .دلم میخواد دست راستم رو از مچ عوض کنم 😔😔

کرم میزنم اما باز همون ک هست .دلم میخواد دست راستم رو از مچ عوض کنم 😔😔

دقیقا منم همین حسو دارم. ولی دیگه چاره چیه. هرکی باهام دست میده چندشش میشه میگه چرا دستات انقدر زبره