2777
2789
عنوان

توانم ته کشیده😔

170 بازدید | 21 پست

اونایی که تجربه دارین اونایی که دوتا یا بیشتر بچه دارین خواهشا راهنماییم کنین نخونین و رد شین از موضوعم.

من یه دختر ۳سالو ۴ماهه دارم ۲۹روز پیش زایمان کردم و دختر دومم دنیا اوردم

من به شدت تا قبل زایمانم با کتک زدن بچه مخالف بودم دخترم از دوسال و نیم برا جیشش میرفت دستشویی و شبم برا جیشش بیدار میشد و هیچ وقت توشلوارش جیش نمیکرد بچه لج بازی نبود و بی ادبی نمیکرد ولی از بعد زایمانم به شدت بد شده شبا بااینکه قبل خواب میبرم دستشویی ولی بازم شب تو شلوارش جیش میکنه ممکنه گاهی تو طول روزم این کارو بکنه همینکه بچه میخوابه سریع به یه روشی بیدارش میکنه بی ادب شده لج باز شده شدیدا بااینکه توجه منو پدرش بعد تولد بچه دومم بیشتر شده نصبت بهش ولی دخترم هرچی داره بدتر میشه شبا تاصبح بخاطر بچه کوچیکه بیدارم تو روزم بزرگه نمیزاره بخوابم یا همینکه میخوابم جیق و داد میکنه به خاطر کاراش خیلی دارم حرص میخورم حتی گاهی کتکش میزنم اینم بگم خیلی با ملایمت باهاش حرف میزنم ولی اصلا توجه نمیکنه دیگه خسته شدم شدیدا عصبی شدم از بیخوابی دخترمم فوق العاده بی ادب شده بهم بگین چکار کنم چ راهی در پیش بگیرم

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب براش هوو اوردین .. بهش بگید خواهرت بزرگ میشه باهم میرید مدرسه با هم بازی می کنید .. اولین کار اینکه باید بهش بفهمونید که نی نی دوستشه و دوستش داره و خدا اونو فرستاده تا تنها نمونه 

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

آخیی..بهتره با ی مشاور صحبت کنی..خودتون خواستین فاصله سنی شون اینقدر کم باشه؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
خب براش هوو اوردین .. بهش بگید خواهرت بزرگ میشه باهم میرید مدرسه با هم بازی می کنید .. اولین کار این ...

من خیلی ازشما خوشم میاد😄😄

ایقد که نـــی نـــی سایت حـسودپـلاستیکی داره فــامیل نداره😄😓😖

الهی بمیرم براااش طبیعیه 

من خواهرزاده هم شیر به شیر بودن 

بزرگه خیلی بد شده بووود امااا من سعی میکروم حواسشو پرت کنم ببرمش بیرووون براش کم نمی زاشتم الان تو ۴ ساله اونم دو ساالو نیمشه خیلی بهتر شدن 

حساس شده،حسودی میکنه، راجع بهش تو نت تحقیق کن یا برین پیش مشاور

من خیلی بیشتر بهش توجه میکنم ابجیشم خیلی دوست داره ولی خیلی داره اذیتم میکنه مشاورم نمیتونم برم حالا حالاها متاسفانه

من خیلی ازشما خوشم میاد😄😄

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
آخیی..بهتره با ی مشاور صحبت کنی..خودتون خواستین فاصله سنی شون اینقدر کم باشه؟

نه خداخواسته دومیو باردارشدم قرص اورژانسی خوردم تاثیر نداشت

حسودی میکنه بهترین کار اینه از یه مشاور کمک بگیری که بهت راهکار بگه ولی به نطرم سعی کن بهش مسیولیت بدی مثلا بیا به مامان کمک لباس نی نی رو عوض کنیم یا شیشه شیرشو با کمک اون پر کن پتو شو بده و... البته کاملا درست نمیشه ولی موثره 

الهی بمیرم براااش طبیعیه  من خواهرزاده هم شیر به شیر بودن  بزرگه خیلی بد شده بووود امااا ...

کاش خواهر منم تو این دوران کمک حالم بود