2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

68 بازدید | 10 پست

سلام دوستانی که از کیت تخمکگذاری استفاده میکنید.

دکتر تجویز کرده براتون؟ میشه خودمون بخریم؟

من تنبلی دارم . سه ماه پریود نشدم. 

نحوه ی استفاده از کیت ها چجوریه؟ میخوام اقدام کنم برای بارداری.

میشه راهنمایی کنید از هر چی میدونید؟ 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

سلام عزیزم والا زن دایی منم تنبلی داشت با دارو گیاهی برطرف شد در عرض دو ماه الان بارداره دوماهش😍

سلام نی نی، حال عجیبی دارم  یه حال خیلی خوب، یه حستازه   انگاری روبه‌روی مناز امروز  در یه دنیایخیالی بازه  دنیایی که با اون به همرسیدیم  بدون تــــویه لحظه اون‌جا نیستم   تو اومدی پا تو دلم گذاشتی  ،من دیگ تنها نیستم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه به سیکلت که چند روزس معمولا اگه 28 روزه باشه از روز 12 بذار هر موقع د تا خط بالا و پایین همرنگ شدن و یا خط پایینی پر رنگ تر از بالایی شد یعنی مثبته باید اقدام کنی. ولی معمولا دکترا میگن یه شب درمیون اقدام کنید به کیت کاری نداشته باشید

داروی گیاهی چند نوع قاطی کرده پیش حکیم رفتش ۱۵ روز گفت دم کن بخور بعدش پریود شد بعد پریودش نزدیکی داشت از اون موقع باردار شده 

سلام نی نی، حال عجیبی دارم  یه حال خیلی خوب، یه حستازه   انگاری روبه‌روی مناز امروز  در یه دنیایخیالی بازه  دنیایی که با اون به همرسیدیم  بدون تــــویه لحظه اون‌جا نیستم   تو اومدی پا تو دلم گذاشتی  ،من دیگ تنها نیستم...
چندماه اقدامی عزیزم

هنوز اقدام نکردم.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
ازاده تجویز خاصی هم نمیخواد    شما اگر سه ماه نشدی دارو میخوای نه کیت  

. تخمک گذاری دارم . یعنی تمام علامت تخمک گذاری ولی خونریزی ندارم. رفتم دکتر . 

دکتر قبلی گفت خونریزی الزاما به معنی تخمک گذاری نیست و عدم پریود به معنی عدم تخمکگذاری نیست. یعنی ممکنه پریود بشی و تخمکگذاری نداشته باشید یا بالعکس.

خواهر منم ده سال پیش مشکل تنبلی داشت ولی اون روی سکه بود یعنی 15 روز یکبار پریود میشد . دکتر کیت داد گفت تو  شش ماه  فقط دو بار تخمک آزاد کرده بودم. با اینکه مدام پریود بود.