سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2704 عنوان معلوم میشه 85 بازدید | 8 پست من امروز روز سی پریودیم هست من سی و شش سی هفت روزه پریود میشم به نظرتون الان بی بی بزارم معلوم میکنه ؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها 1397/07/18 | 11:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nishmar عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 یعنی یه هفته س نشدی اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2704 یعنی یه هفته س نشدی نه میگم سی روزه ولی من سی هفت میشم خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2704 کسی نیست جواب بده خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2704 کسی نیست ؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2704 کیها سی روزه گذشته فهمیدن باردار بودن؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2704 کسی نیست خسته شدم بیایید یه چیزی بگید حداقل خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
nishmar عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 وایسا پس تا ۳۷ روز به بعد بی بی چک الان معلوم نمیکنه اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2704 وایسا پس تا ۳۷ روز به بعد بی بی چک الان معلوم نمیکنه چرا عکس پروفایلت غمگینه عوضش کن آدم دلش میگیره خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها