2777
2789
عنوان

آنومالی

161 بازدید | 11 پست

دوستان آنومالی چجوریه قد جنین زده؟

http://uupload.ir/files/qtpo_۲۰۱۸۱۰۰۹_۲۳۴۹۲۳-1.jpg

http://uupload.ir/files/bhmb_۲۰۱۸۱۰۱۰_۱۰۵۴۳۴-1.jpg

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

عزیزم تا حدودی که سواد من و مقایسه با برای خودم کردم طبیعی بود و هیچ مشکلی نداشت جز اون 10 میلی که صبر کن ببینم تو نت چیه .. تازه طول سرویکست خیلی خوب بود نسبت به من

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی خوبه ولی زود رفتی و دوباره باید ۲۴ هفته سونو کنی قدش نزده واسه منم نزده بود مبارکه گل دخترت

ممنون

عزیزم تا حدودی که سواد من و مقایسه با برای خودم کردم طبیعی بود و هیچ مشکلی نداشت جز اون 10 میلی که ص ...

مرسی اگه بگی تا برم دکتر دلم هزار راه میره

اونم خوندم اونم نباید بالا ده میشد که خوبه .. 

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

برای منم نوشته بود 24 هفته برم سونو دکترم گفت نیازی نیست برای همه می نویسن ..عین کلماتو گفت

خودتو یا بزن به بیخیالی یا تو نت سرچ کن همه چیو نوشته