من سه سال پیش درسم تموم شده.. 🙈🙈حالا سوالتو بگو اگه یادم مونده باشه ، جواب میدم.
😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇 😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍 ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ببین من رشته ام از بیس برنامه نویسی نبوده ولی الان به شدت نیاز به برنامه نویسی دارم و نرم افزار متلب. البته برنامه نویسی متلب یه مقداری کار کردم و به سختی برنامه های دیگه نیست... میخواستم تجربیاتتون از برنامه نویسی را در اختیارم بذارید؟ چکار کنم چطوری بخونم و تمرین کنم تا بتونم از پسش بر بیام؟
از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
من سه سال پیش درسم تموم شده.. 🙈🙈حالا سوالتو بگو اگه یادم مونده باشه ، جواب میدم.
ببین من رشته ام از بیس برنامه نویسی نبوده ولی الان به شدت نیاز به برنامه نویسی دارم و نرم افزار متلب. البته برنامه نویسی متلب یه مقداری کار کردم و به سختی برنامه های دیگه نیست... میخواستم تجربیاتتون از برنامه نویسی را در اختیارم بذارید؟ چکار کنم چطوری بخونم و تمرین کنم تا بتونم از پسش بر بیام؟
ببین من رشته ام از بیس برنامه نویسی نبوده ولی الان به شدت نیاز به برنامه نویسی دارم و نرم افزار متلب ...
من که کلا متلب بلد نیستم.ولی عزیزم زبان ها کلا یه سری اصول اولیه دارن که زود میشه یادشون گرفت بعد دیگه تمرین و تمرین و تمرینه.از برنامه های ساده شروع کن.بنویس اجرا کن ارورایی که میگیره بررسی کن هرسری یه چیزی یاد میگیری.برنامه های اماده تو نت هست اونل رو خط به خط بخون اجرا کن سعی کن جور دیگه بنویسی...
بسته به استعداد ادما فرق داره.شما شروع کن ایشالا دستت میاد که جقد بخونی و تمرین کنی خوبه.والبته به شدتم فراره.زود فراموش میشه.نکات مهمتو یادداشت کن حتما.وقفه هم ننداز بین اموزشت.من تودم خیلی چیزا یادم نیس الان