2777
2789

من سه سال پیش درسم تموم شده.. 🙈🙈حالا سوالتو بگو اگه یادم مونده باشه ، جواب میدم‌.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من رشته ام از بیس برنامه نویسی نبوده ولی الان به شدت نیاز به برنامه نویسی دارم و نرم افزار متلب. البته برنامه نویسی متلب یه مقداری کار کردم و به سختی برنامه های دیگه نیست... میخواستم تجربیاتتون از برنامه نویسی را در اختیارم بذارید؟ چکار کنم چطوری بخونم و تمرین کنم تا بتونم از پسش بر بیام؟

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
من سه سال پیش درسم تموم شده.. 🙈🙈حالا سوالتو بگو اگه یادم مونده باشه ، جواب میدم‌.

ببین من رشته ام از بیس برنامه نویسی نبوده ولی الان به شدت نیاز به برنامه نویسی دارم و نرم افزار متلب. البته برنامه نویسی متلب یه مقداری کار کردم و به سختی برنامه های دیگه نیست... میخواستم تجربیاتتون از برنامه نویسی را در اختیارم بذارید؟ چکار کنم چطوری بخونم و تمرین کنم تا بتونم از پسش بر بیام؟

چند سالی هست ننوشتم برنامه😐مشکلت چیه عزیزم

ببین من رشته ام از بیس برنامه نویسی نبوده ولی الان به شدت نیاز به برنامه نویسی دارم و نرم افزار متلب ...

من که کلا متلب بلد نیستم.ولی عزیزم زبان ها کلا یه سری اصول اولیه دارن که زود میشه یادشون گرفت بعد دیگه تمرین و تمرین و تمرینه.از برنامه های ساده شروع کن.بنویس اجرا کن ارورایی که میگیره بررسی کن هرسری یه چیزی یاد میگیری.برنامه های اماده تو نت هست اونل رو خط به خط بخون اجرا کن سعی کن جور دیگه بنویسی...

من که کلا متلب بلد نیستم.ولی عزیزم زبان ها کلا یه سری اصول اولیه دارن که زود میشه یادشون گرفت بعد دی ...

به نظرتون 3-4 ماهه می تونم در حد متوسطی راه بیفتم؟

من که کلا متلب بلد نیستم.ولی عزیزم زبان ها کلا یه سری اصول اولیه دارن که زود میشه یادشون گرفت بعد دی ...

تقریبا روزی چند ساعت تمرین و مطالعه میخواد؟

البته من خودم میخونم و نمیتونم کلاس حضوری شرکت کنم.

ولی سی دی آموزشی از بیرون گرفتم که با اونا تمرین کنم

تقریبا روزی چند ساعت تمرین و مطالعه میخواد؟

بسته به استعداد ادما فرق داره.شما شروع کن ایشالا دستت میاد که جقد بخونی و تمرین کنی خوبه.والبته به شدتم فراره.زود فراموش میشه.نکات مهمتو یادداشت کن حتما.وقفه هم ننداز بین اموزشت.من تودم خیلی چیزا یادم نیس الان

البته من خودم میخونم و نمیتونم کلاس حضوری شرکت کنم. ولی سی دی آموزشی از بیرون گرفتم که با اونا تمری ...

پسرعمه شوهرم تو دوهفته برنامه نویسیو از اینترنت دانلود کرد قواعدشو حفظ کرد الان راحت برنامه مینریسه میفروشه کسب درامد میکنه

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️
پسرعمه شوهرم تو دوهفته برنامه نویسیو از اینترنت دانلود کرد قواعدشو حفظ کرد الان راحت برنامه مینریسه ...

جدی؟

کدوم برنامه؟

پسرعمه شوهرم تو دوهفته برنامه نویسیو از اینترنت دانلود کرد قواعدشو حفظ کرد الان راحت برنامه مینریسه ...

آخه برنامه نویسی بیشتر به تمرین هست تا حفظ کردن!