2777
2789
عنوان

اسم

81 بازدید | 12 پست

میشه اسم دختر پیشنهاد بدید هم قشنگ باشه هم با معنی

تعداد رای : 7
نظرسنجی
گندم
1
14%
باران
4
57%
درسا
2
28%

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیشنهاد هم بدیم؟

دل آرا

مهریماه

پریماه

پری سیما

شباهنگ

نگارین

رستا

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
پیشنهاد هم بدیم؟ دل آرا مهریماه پریماه پری سیما شباهنگ نگارین رستا

مهریماه سخت تلفظ میشه میشکننش میگن مهری .پریسیما هم یه جوریه ولی بقیه خوبن . البته همین که اسم اصیل ایرانی میزاری عالیهههه . 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

ماهور .سلین .ساحل 

تیکریکسالگی پسر عزیزم.                                                                                                                                       من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم            ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است                                             یه دلدارو دو دلبر
مهریماه سخت تلفظ میشه میشکننش میگن مهری .پریسیما هم یه جوریه ولی بقیه خوبن . البته همین که اسم اصیل ...

آره ولی مهری هم اسم قشنگیه😊

پری سیما هم حس خوبی بهم میده

من عاشق اسمای ایرانی کلاسیک هستم البته خیلیا دوس ندارن

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"