2777
2789
عنوان

ژل لاغری

139100 بازدید | 23 پست

خانما امروز تبلیغ ژل لاغری لدورا رو شنیدم . خیلی تعریف کردند وگفتن نیازی به ورزش نیست. باید روی موضوع بمالید به مدت یکی دو دقیقه . بعد با سلفون ببندید. بعد از چند دقیقه سوزش شدیدی حس می کنید وعرق.... اول باور نکردم ولی بعدا یکی از اشنایانمون خریده بود و گفت 7 سانت کم کرده. کلا گیاهی هست با زنجبیل-کیوی-فلفل و... . خیلی ها راضی بودن. گفتم به شما هم بگم شاید اطلاعاتی ازش داشتید. قیمتشم 77 هزار بود فکر کنم.کسی استفاده کرده؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوست خوبم...نمی شه...واقعا نمی شه. چیزی که از دست می دن آب میان بافتی و املاح بدنه، نه چربی. هیچ ژلی نمی تونه چربیا رو آب کنه. 

اون آشناتون یا رژیم گرفته یا اشتباه می کنه یا همین تاثیر جزئی از دست رفتن آب بدنش رو دیده.

گاهی حتی بعضیا وقتی یه روشی رو شروع می کنن همراهش ناخودآگاه رژیم می گیرن. مثلا وقتی از ژل استفاده می کنن کمی هم در مورد غذاشون رعایت می کنن...بعد لاغر می شن و فکر می کنن تاثیر ژل بوده.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
من از دکتر پرسیدم گفت ژل وکرم اثبات علمی نشده وسطح پوست ربطی به کالری سوزی نداره

منم دقیقا این ها رو بهش گفتم و چون گفت طب سنتی هم استفاده کرده و چون خودم در طب سنتی هستم حرفاش منطقی بود. بعد یکی از اشنایانمون که حرفش رو قبول دارم استفاده کرده ونتیجه گرفته

زندایی من ژل میزد از اون ماهواره تبلیغ میکرد از اونا کلی دور شکمش کم شد چون فقط اونجا میزد   الان وقتی می‌بینمش شده ی خرس گنده گنده تر از قبل😑

نخ دادن همیشه هم بدنیست😏به بعضیها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎
دوست خوبم...نمی شه...واقعا نمی شه. چیزی که از دست می دن آب میان بافتی و املاح بدنه، نه چربی. هیچ ژلی ...

نه عزیزم. خودشون گفتن در کنار ژل باید ورزش کرد. ولی گفت در کنار ژل لدورا ورزش لازم نیست وهمون فعالیت های روتین کفایت می کنه. اون اشنامون هم 7 سانت کم کرده ولی در کنارش فکر کنم ورزش خاص یا رژیمی نداشته. بازم الله اعلم

زندایی من ژل میزد از اون ماهواره تبلیغ میکرد از اونا کلی دور شکمش کم شد چون فقط اونجا میزد   ال ...

بله ماهواره رو من قبول ندارم. این تولید گیاهی هست وطب سنتی داره ازش استفاده می کنه وکاملا گیاهیه.

بله ماهواره رو من قبول ندارم. این تولید گیاهی هست وطب سنتی داره ازش استفاده می کنه وکاملا گیاهیه.

اتفاقا وقتی استفاده می کرد خیلی خوب شده بود ..هر چی رو که مراعات نکنی برمیگرده ربطی به گیاهی بودن یا نبودن نداره

نخ دادن همیشه هم بدنیست😏به بعضیها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز