2777
2789
عنوان

بنظرتون بینیم عمل میخواد+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 111 پست
اینقد گریه میکنم تا دوباره  بزاری😭😭😭😭😭

باشه میذارم گریه نکن

ولی تو‌منو دیدی قبلا ها

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
باشه میذارم گریه نکن ولی تو‌منو دیدی قبلا ها

بخدا ندیدمت😭😭😭😭

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون بچه ها ک اومدین تاپیکو با اجازه اتون قفل میکنم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
باشه میذارم گریه نکن ولی تو‌منو دیدی قبلا ها

بینیت که بی عیبه 

خیلیم  صورتت مرتبه 

احساس میکنم  تغییر زیادی  نمیکنی 

چون خود بینیت مشکلی نداره

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
بینیت که بی عیبه  خیلیم  صورتت مرتبه  احساس میکنم  تغییر زیادی  نمیکنی&nb ...

😣واقعا؟؟ولی خودم حس میکنم خیلی تغیر کنم چشمام بیشتر تو چشم میان صورتمو هم ک لاغر کنم از این رو ب اون رو میشم

😣واقعا؟؟ولی خودم حس میکنم خیلی تغیر کنم چشمام بیشتر تو چشم میان صورتمو هم ک لاغر کنم از این رو ب او ...

عزیزم خود صورت خیلی به زحمت  لاغر میشه

😣واقعا؟؟ولی خودم حس میکنم خیلی تغیر کنم چشمام بیشتر تو چشم میان صورتمو هم ک لاغر کنم از این رو ب او ...

چشات هم که همینجوری ماشاالله  خیلی درشته 

دیگه چی کم داره 

اگه همون صورت لاغر کنی  خیلیم عالی

2790
2778
2791
2779
2792