2777
2789
عنوان

محلول ریزش مو

1536 بازدید | 12 پست

امروز برا ریزش مو و شوره سرم رفتم دکتر بهم محلول ماینوکسیدیل 5درصد داد بهم .من شنیدم که بزارمش کنار دوباره اون موهایی که در اومده میریزه 

خیلی گرون خریدمش 140 تومن

کی استفاده کرده ؟راضی بوده؟چجوریه؟

چقدر گرون خریدی چرا??من فوم پنج درصدش و میخرم چهل و خورده ای 

تازه فوم رون تر از محلول بود چون سریع تر جذب میشه 

یادم محلولش ده و خورده ای بود 

نکنه اشتباه بهت قیمت داده داروخونه ایه؟؟؟

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بعد زایمان ریزش گرفتم و افسردگی ، یه دارو گیاهی سفارش دادم و میخورم دو ماهه ،  ریزش موهام که به صفر رسیده بیحالی و افسردگی هم کاملا برطرف شده من هرجا میرم به همه میگم این پودر رو

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

چرا۱۴۰؟؟؟ چیز خوبی نیست درسته باعث رویش مژه و مو ابرو میشه اما ازونطرفم موهای زاید رو بیشتر میکنه بعدشم این پزشکا خیلی احمقن ۵درصد برای اقایونه دو درصد برای خانوماست هر موقه دارو قطع کنی عرضیک ماه هر چی داشتی و تازه روییده میریزن

ای خدا خستم میفهمی!!!
چقدر گرون خریدی چرا??من فوم پنج درصدش و میخرم چهل و خورده ای  تازه فوم رون تر از محلول بود چون ...

نه ولی داروخونه رفتم نداشت گفت از لوازم بهداشتی بغلمون بگیر 

همه جای شهرمونو گشتم نداشتن .

نمیدونم فومش چیه .دیگه دکتر نوشتو منم اولین باره میخرمش

چرا۱۴۰؟؟؟ چیز خوبی نیست درسته باعث رویش مژه و مو ابرو میشه اما ازونطرفم موهای زاید رو بیشتر میکنه بع ...

واقعا؟؟

پس چرا دیگه میفروشن 

چه چیز مزخرفی .به چه درد میخوره 

میشه بمنم معرفی کنین 😶

اره یه پودر گیاهیه روزی ا1 ق غ با یه لیوان اب میخوری خیلی خیلی خوبه ادرس کانالشو میدم خودت برو ببین 

@bestday777forever

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
واقعا؟؟ پس چرا دیگه میفروشن  چه چیز مزخرفی .به چه درد میخوره

متاسفانه همینه.من چندسال پیش همین مشکلو داشتم دکتر این دارو رو بمن داد بعد از دو هفته یهو دیدم تا زیر مژه های پایینی چشمم صورتم مو دراورده رفتم پیش دکتر گفت اشکال نداره برو لیزر کن ریش دراورده بودم به چه ضخامتی دارو رو قطع کردم همه موها ریخت بجز موهای زاید زیر چونم

ای خدا خستم میفهمی!!!