2777
2789
بچه هام خیلی استفاده میکنن خیلی هم گرون شده

مواد لازم برای سس گوجه فرنگی:

۲ کیلو گوجه فرنگی 

شکر دو سوم فنجان

سرکه نصف فنجان (من سرکه سیب خانگی داشتم)

نمک یک قاشق غذاخوری

آب در صورت نیاز نصف فنجان

زرد چوبه یک قاشق چایخوری

همه را در مخلوط کن ریخته مخلوط میکنیم و میگذاریم تا نیم ساعت بجوشد و به حد سس غلیظ شود و بعد از خنک شدن در شیشه یا ظرف سس میریزیم و در یخچال میذاریم ، نوش جان

تو مخلوط کن گوجه فرنگی های پوره شده خوش رنگ و قرمز نیستن ، نگران نباشید بعد از جوش آمدن و به مرور رنگش قرمز و زیبا میشه..

اگه پوره گوجه فرنگی غلیظ باشه نصف فنجان آب جوش بریزید تا بعد از نیم ساعت پختن به غلظت دلخواه برسه ولی اگه رقیق بود نیازی به افزودن آب نیست..

اگه برای استفاده ی خودتون هست می تونید پودر سیر و پیاز و آویشن و کرفس هم اضافه کنید ..

راستش من نگران بودم که طعم و عطرش جدید باشه و با بیرونی ها و سس خرسی ها متفاوت باشه و پسرم نپسنده که فقط به زردچوبه اکتفا کردم ..

فلفل قرمز هم می تونید یک قاشق چای خوری اضافه کنید ، اگه بیشتر هم بریزید تندتر میشه ..

من با این مقدار گوجه فرنگی دو تا ظرف سس خرسی پر کردم که هم با صرفه تره هم قابل اعتماد تر🌹

انشاءالله درست کنید و لذت ببرید و خودتون و بچه هاتون همیشه سالم و سلامت و سرزنده باشید 😍

ای اهل ایمان از غیر خودتان برای خودتان محرم راز نگیرید،آنان از هیچ توطئه و فسادی علیه شما کوتاهی نمیکنند،شدت گرفتاری و رنج و زیان شما را دوست دارند،تحقیقا دشمنی از لابلای سخنانشان پدیدار است و آنچه سینه هایشان (از کینه و نفرت) پنهان میدارد بزرگتر است،ما نشانه (های کینه و نفرت آنها) را اگر می اندیشیدید برای شما روشن ساختیم.(سوره آل عمران آیه118) با توجه به مسدود سازی صفحات اینستاگرام ، مدیریت گوشی و حذف برنامه نصب شده بدون اجازه ی کاربر، ماسک عوام فریبانه ی غرب برداشته شد😁از این به بعد هر کسی از  حریم شخصی و خصوصی ، پیشرفت و آزادی بیان در غرب ، حقوق بشر و تمام شدن دوره ی فیلترینگ ، تبادل و گردش آزاد اطلاعات ، دم زد  برای شفا گرفتنش دعا کنید  زیر لوای آمریکا و صهیونیسم جهانی میشه کودتا کرد ،حملات شیمیایی کرد ، به بهانه ی دموکراسی لشکر کشی به اون ور دنیا کرد و خاورمیانه رو پایگاه نظامی کرد ، کشت و کشتار کرد ، خبرنگار را قطعه قطعه کرد ، تروریست ها رو تجهیز و حمایت کرد ، تحریم و تهدید و قلدری کرد و شاخ و شونه کشید ، در یک روز 37جوان رو صلیب کشید و سوزاند و سر از بدنشون جدا کرد ، کارخانه شیر خشک رو هدف قرار داد تا کودکان یک کشور از گشنگی بمیرند ، هواپیمای مسافربری رو روی هوا زد ، یواشکی با بالگرد وارد کشور دیگه (رسوایی و معجزه طبس😂) شد ، حساب هلال احمر رو بست ، تحریم پزشکی و دارویی کرد ، با جنگ و خون ریزی اراضی غصبی خودش رو  افزایش داد ، امنیت کشورها رو بخطر انداخت تا نفوذ و فروش اسلحه اش بالا بره ... و هی دم از انسانیت و حقوق بشر زد و با رسانه ها هم عوام فریبی کرد و شستشوی مغزی داد و به تروریسم اقتصادی و فرهنگی و مجازی و.. هم ادامه داد😐😐😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول  رب گوجه فرنگیو توابسرد حل میکنی توش مقداری سرکه  کمی شکر و نمک و فلفل قرمز تندیش به سلیقه خودته و نوک قاشق دارچین و یه قاشق چایخوری نشاسته رو داخل ابسرد حل میکنی یادت باشه نشاسته رو حتما جداگانه باابسرد حل کنی وگرنه خوب حل نمیشه  همه رو رو اجاق  میزاری بجوشه مدام هم میزنی تا ته نگیره وقتی خیلی غلیظ نشدو از رقیق بودن درومد مثل ماست شل شد خاموشش میکنی میزان نمک سرکه شکر و ادویه دست خودته وقتی کاملا سرد شد داخل ظرف سس میریزی خیلی راحته  مثل سسهای بیرون میشه  اون‌نشاسته خیلی به بافت سس کمک میکنه

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
مرسی دوستم 🥰💖

قابلی نداشت عزیزم انشالله درست کنی و خوشت بیاد 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن