2821
2789
عنوان

ناخن جویدن

122 بازدید | 8 پست

سلام دختر پنج ساله ام به شدت ناخن میخورد و گاهی اوقات از موهای سرش یکی رو میکنه و تو دهنش  میکنه و با اون بازی میکنه تورو خدا کسایی که تجربه ای دارن کمکم کنن خیلی نگرانم نکنه این عادتا برای همیشه روش بمونه مخصوصا مو کندنش 

ببرش پیش روانشناس حتما ناخن به معدش آسیب میزنه یعنی داغون میکنه معدشو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم ببرش روانشانس یا روانپزشک.خیلی کمکتون میکنن

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

شما یا پدرش یا دوروبرش دیده معمولا استرس این حالت پیش میاد من پسرم خواهر زاده ام و میدید یاد گرفته بود الان خداروشکر خوب شد هیچوقت نمیگفتم ناخن نخور میگفتم دست تو دهن نکن با جایزه و تشویق حل شد و دیگه این کارو نمیکنه

عزیزم ببرش روانشانس یا روانپزشک.خیلی کمکتون میکنن

خیلی دلم میخواد این کار رو بکنم ولی میروم شوهرم رضایت نمیده اون خیلی روش حساسه تا یه مشکلی از بچه رو بیان میکنم میگه رو بچه عیب نذار اگه کسی بچشو برده روانشناسی لطفا بگه چیکار کرده تا منم همو ن کار رو بکنم 

خیلی دلم میخواد این کار رو بکنم ولی میروم شوهرم رضایت نمیده اون خیلی روش حساسه تا یه مشکلی از بچه رو ...

من خودم سال اول راهنمایی بادرم رفتم روانشناس بخاطر همین موضوع.گفتن که بخاطر اینکه اولین سال راهنماییه انگار یجور استرس دارم و چون روانشناسه دارو نداد و فقط راهکار مناسب سنم داد اما شما بچتون کوچیکه و قطعا خودش متوجه نیست.بعدم همسرتون باید بدونه  اینکه بچه الان خوب بشه حالش بهتره یا خدایی نکرده مشکلش بزرگتر بشه

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز