2777
2789
عنوان

قرص کارویل

9315 بازدید | 8 پست

سلام رفقا،چطورین؟

بچه های تاحالا قرص لاغری کارویل مصرف کردین؟!

تاثیری داشته روتون؟

من هعی رژیم میگیرم و کالری شماری میکنم ولی خوب ولع خوردن غذا ولم نمیکنه و ی دفعه به خودم میام،میبینم کلی ناخونک زدم یا فست فود خوردم

میشه نتیجه استفاده یا چیزی برای کاهش اشتها میشناسید معرفی کنید؟

همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه

من یه پودر گیاهی سفرش دادم و میخورم کاملا جلوی اشتهای کاذب رو میگیره چون فیبر بالایی داره و افسردگی و ریزش موی بعد زایمان رو هم کاملا برطرف کرده و 7 کیلو کم کردم اینجا هم چندبار پیشنهاد دادم به بچه‌ها

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
من یه پودر گیاهی سفرش دادم و میخورم کاملا جلوی اشتهای کاذب رو میگیره چون فیبر بالایی داره و افسردگی ...

اسمش رو لطف میکنی عزیزم؟

قیمتش چقده؟ تو چه بازه زمانی کم کردی؟

همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمش رو لطف میکنی عزیزم؟ قیمتش چقده؟ تو چه بازه زمانی کم کردی؟

اسمش سوپرفوده من ماه اول مرتب نمیخوردم ولی ماه دوم هرروز یه ق غ با یه لیوان اب میخورم 7 تا کم کردم ، 65 تومنه واسه یه ماه و نیم هرروز بخوری بسه 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

هفت کیلو تو چه مدتی کم کردین؟؟

منم خیلی اشتها دارم هرچیم قبل عذا هویج خیار..‌میخورم انگار ن‌انگار😂 از کجا باید خرید سوپر فودو؟

میگن به هرچی‌بخندی سرت میاد..پولللللل خخخخ پپپپول ههههههههه پولللللللللللل هاها 
هفت کیلو تو چه مدتی کم کردین؟؟ منم خیلی اشتها دارم هرچیم قبل عذا هویج خیار..‌میخورم انگار ن‌انگار😂 ...

عزیزم کانالشون اینه با خودشون هماهنگ کن واست میفرستن 

@bestday777forever

سلام دوستان

من و پدرم هر کدوم یک بسته قرص کارویل مصرف کردیم، یعنی هر نفر100عدد، روزای اول کمی روی نفخ شکم تاثیر داشت، هیچ عوارضی نداشت، اما هیچ کاهش وزن یا کاهش اشتهایی هم نداشت، یعنی کاملا بی تاثیر