2777
2789

ببین محصولات فوراور لیوینگ امریکا برای پوست و مو عالیه.کلا تو ایرانم پیدا نمیشه چون تحریمه.اگه کسی توی امریکا داری بگو برات بیاره نداری خواستی من کمپانی وارد کننده شو از دبی میشناسم برات میاره.البته مشکلتو بگی میگم چی برات خوبه.البته اینم بگم حتما جواب میگیری البته گرونهاولی میارزه

ببین محصولات فوراور لیوینگ امریکا برای پوست و مو عالیه.کلا تو ایرانم پیدا نمیشه چون تحریمه.اگه کسی ت ...

مرسی پسرعمم آمریکا هستن اگه خواستم میگم ایشون برام بیاره ممنون.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سمت شرق تهران یه دکتر پوست وموی خوب سراغ دارم دکتر مصطفی خدایاری. واسه برداشتن خال و زگیل پیشش رفتم آدرس مطبش تو پیروزی روبروی مترو نیرو هوایی هست. پیشنهاد میکنم هرکی نیاز داشت بره پیشش کارش عالیه

سلام عزیزم من هم مشکل پوست داشتم خیلی هم دکتر رفتم ولی نتیجه ای ندیدم تو اینستا با ی پیج آشنا شدم و محصولاتشونو استفاده کردم عااااالی بود معجزه کرد مشاورشم کار بلد بود پیشنهاد میکنم حتما به پیجش سر بزنید

@aylin.beauty.product 

2790
2778
2791
2779
2792