2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید کمکم+دعوا با شوهر

2157 بازدید | 94 پست

من با مامانمو خواهرم و شوهرم اومدیم مسافرت همدان...الان شوهرم از اول سفر یه جوری بود بخاطر مشکلات خانوادش که گیر میدن بهش و خلاصه هر چی میگفتم میگفت من نرمالم تا امروز که رفتیم رستوران مانتو خواهرم کوتاه بود گیر داد این چیه تنشه گفتم ما میخواستیم بریم یه جا چادر بزنیم اینو پوسیده دوباره اخماش تو هم بود خواهرم شکلک دراورد و خندید براش یهدفعه گفت با من شوخی نکن شپخی کنی بد جواب میدم مامانم گفت خوب خواست اخمات باز شه گفت با من کاری نداشته باشین

واا خواهرت زنش نیست که بخواد به حجابش گیر بده

زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی                               ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی                             مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود                        که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مانتو خواهر شما چه ربطی به شوهرتون داره.مگه فضوله. بگو سلیقه شخصیشه تو دخالت نکن

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله

چه برخورد زشتی

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

بعد من گفتم بی خیال بسه گفت نه این کاری نداشته باشع به من با خودتون حال کنین گفتم خو دسته جمعی اومدیم چون سری قبلم همین رفتارو کرده بود مامانم گفت بسهگفت دوس داری مردم ک و ن دخترتو نگا کنن

شوهر خواهر من اینجوری باهان حرف میزد همونجا مسافرتو ول میکرد برمیگشتم دیگه هم تو روش نگا نمیکردم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

خو بگو اعصابت خورده یجور دیگه خالی کن

زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی                               ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی                             مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود                        که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 

امیدوارم پست بعدی رو که میخونم درحوابش ساکت ننشسته باشی😐

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
2790
2778
2791
2779
2792