2777
2789
عنوان

خواب کم بچه ها

108 بازدید | 19 پست

خانما بنظرتون چاره ش چیه؛؛ من واقعا ادم خوشخوابی نیستم معمولیم اما بچه هام ۶و نیم صبح از خواب پا میشن تااااااا ساعت ۱۲ الی یک شب میخوابن همین که دخترم تو خواب دو سه بار پا میشه؛؛ واقعا کلافه و عصبی شدم چکار کنم

با اینکه صبح میرن مدرسه ظهر مییان حتی ۱ ثانیه هم چشماشون روهم نمیره!!! کاااملا سکوته تو خونه و پرده هارو کشیدم اما هیچی که هیچی ؛؛ شما چجوری بچه هاتونو میخوابونین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی از شش صبح تا دوازده شب اصلا نمیخابن؟واقعا عادی نیست

منم پسرم کم خوابه ولی صبحا مثلا یازده پا میشه تا دوازده شب بیداره

اگرم صبح قبل نه پاشه طهر حتما میخوابه ولی کلا واسه خواب ادیت میکنه

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی
با اینکه صبح میرن مدرسه ظهر مییان حتی ۱ ثانیه هم چشماشون روهم نمیره!!! کاااملا سکوته تو خونه و پرده ...

شیرکاکاعو،شکلات و ادویه نده،ماست و دوغ بده شل بشن بیفتن

پسر بزرگم منم اصلا ب خواب روز عادت نداره البته 13 سالشه ولی شب 9 میره میخوابه بخصوص که الان مدرسه میره ..

...

.. کوچیکه دوسال و خورده ای شب 10 میخوابه صبح7 بیداره ولی توی خواب هم خیلی تکون میخوره قبلا بیدار مبشد اب میخواست ولی یمدت هست ابم نمیخاد ..روزا میذارم رو پام ساعت3 تا چهار ونیم پنج یه چرتی میزنه 

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
پسر بزرگم منم اصلا ب خواب روز عادت نداره البته 13 سالشه ولی شب 9 میره میخوابه بخصوص که الان مدرسه می ...

باز خوبه بخدا من به چرت نیم ساعته هم قانعم؛! چرت هیچی به خواب شب زود هم قانعم اما هیچ