2777
2789
عنوان

سرماخوردگی نی نی

1495 بازدید | 11 پست

بچه ها پسرم سرماخورده بود هفته پیش بردم دکتر پنج روز انتی بیوتیک خورد. الان خوب شده تبشم قطع شده. فقط بینیش پر از ترشحه و شبا تو خواب میگیره و نمیتونه بخوابه. تا صبح اذیته. بخور سرد و قطره سدیم کلرایدم امتحان کردم. کسی میدونه چی بهش بدم خوب شه بینیش؟ مرسب از راهنماییتون مامانای گل

پسرم دنیامه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دکتر گفته بود ۵روز انتی بیوتیک بخوره ؟؟؟انتی بیوتیک دوره درمانشو باید کامل میکردی  وگرنه سرماخ ...

برای بچه زیر ۱ سال ۵ روزه دوره آزیترومایسین

نشود فاش کسی آنچه میان من و توست

دخترمنم چندوقت پيش سرماخورد بعدازآنتي بيوتيكش هنوز آبريزش و گرفتگي داشت دكترش گفت فقط مرتب قطره بيني واسش بريز بزارشستشو بده بعداز٤-٥روزخوب شد

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️

یچیز بهت یاد میدم حتما بداش خوبه چون هم خودم انجام دادم هم واسه پسرم

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

روغن بنفشه اصل بگیر بعد یه سرنگ یا قطره چکون برداررمن سرنگ برداشتم یکم سرش رو با روغن پر کردم و ریختم داخل بینیش دو شب اینکار بکنی خوب میشه.فقط وقتی ریختی تو دماغش بزار چندثانیه خوابیده باشه که بره پایین.

بعد هم مرتب قطره سدیم کلراید بریز تو دماغش ک‌شستشو بده.میتونی سرم آب نمک بگیری قطرت که تموم شد این اب نمک بریزی داخلش هیچ فرقی با قطره نداره

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه