2777
2789
عنوان

خرس.

116 بازدید | 24 پست

من بارداریم تنبل شدم. قبلا خوش خواب شدم. ولی الان خیلللی خابم زیاده. همش دوس دارم بخابم. کیا اینطورین؟؟؟ به جنسیت هم ربط داره عایا؟؟؟؟من مثلا یک شب میخابم صبح باید ده و نیم یازده با اردنگی  پاشم. باز عصر هم خابم میاد. برنامه زندگیم بهم ریخته. چکار کنم.سیزده هفته م. راستی حرکت جنین اوایل چند هفته حس میشه؟ کدوم سمته؟ جواب بدید دیگه دوستااااا

دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.

کاملا طبیعیه و به جنسیت بچه هم ربطی نداره 

ولیییی خواب زیادی شمارو کسل و خسته میکنه ...اندازه بخوابید برنامه ی گردش و پیاده روی منظم داشته باشید 

لطفا💖تا دچار افزایش وزن بی رویه نشید 🌹

خدا هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن دختر تنبل میکنه. منم همش خواب بودم اوایل.

حرکت جنین از هفته ۱۶ تا ۲۲ حس میکنی بستگی به جفتت و چربی بدنت   و خود جنینت داره. جای مشخص ام نداره یهو میبینی ی جای شکمت حباب میترکه یا پروانه بال بال میزنه

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
کاملا طبیعیه و به جنسیت بچه هم ربطی نداره  ولیییی خواب زیادی شمارو کسل و خسته میکنه ...اندازه ...

وزنم که فعلا کم هم شده. ولی خب زود پاشم هم کسل هستم وحوصله ندارم. خیلی بده. 

میگن دختر تنبل میکنه. منم همش خواب بودم اوایل. حرکت جنین از هفته ۱۶ تا ۲۲ حس میکنی بستگی به جفتت و ...

اها. تو بچت دختره؟

اها. تو بچت دختره؟

اره عزیزم

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
گلم ازمایش دادید؟ شاید کم خونید یا کمبود چیزی دارید... ولی در کل این خواب الودگی نرماله😍

ازمایش دادم. اره. کمخون نبودم. مکمل هم دارم میخورم. بقیه چیزا نرمال بود فقط ویتامین دی کم بود ک قرص داده.

الله اکبر  خداوند چقدر بزرگه  بدن شما داره بدن دیگری رو تکامل میبخشه... بایدم خسته شی عز ...

اوهووممم. میخاستم درس بخونم.کلی عقب افتادم....اووف....

ازمایش دادم. اره. کمخون نبودم. مکمل هم دارم میخورم. بقیه چیزا نرمال بود فقط ویتامین دی کم بود ک قرص ...

ازین دوران لذت ببر ... به هیچی هم فکر نکن 

اصولی بخواب و موقع خواب اصولی جابه جا شو، مواد غذایی مفید بخور، گردش و تفریح کن و به هیچ چیز حاشیه ای و الکی فکر نکن گلم .... سلامت باشید دوتاتون💖

خدا هست.
ازین دوران لذت ببر ... به هیچی هم فکر نکن  اصولی بخواب و موقع خواب اصولی جابه جا شو، مواد غذای ...

مرسی عزیزم.