2777
2789

سلام دوستان عزیز

من میخوام موهامو رنگ فانتزی بزارم

منتهی تا حالا استفاده نکردم و میخوام بدونم که عوارض نداره؟

به موهام آسیبی نمیزنه و موهامو فر و وز نمیکنه؟

موهای من مشکی هست به نظرتون کلشو رنگ فانتزی کنم یا فقط پایینشو؟ چه رنگی به موهای من میاد

بهترین مارک رنگ فانتزی چیه و قیمتش چنده؟

چقدر طول میکشه تا رنگش بره؟

خیلی ممنونم از دوستای مهربووون

سلام دوستان عزیز من میخوام موهامو رنگ فانتزی بزارم منتهی تا حالا استفاده نکردم و میخوام بدونم که ع ...

کارتون خیلی زشته دوست محترم😊

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استاتر از اینستا ایده بگیر خیلی دیزاین های خوشگلی دارن اگه خونت مربعی شکلم باشه دیگ نور اعلانور 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
سلام دوستان عزیز من میخوام موهامو رنگ فانتزی بزارم منتهی تا حالا استفاده نکردم و میخوام بدونم که ع ...

عزیزم تاپیک جداگونه چرا نزدی؟؟

من رنگ فانتری زدم پشیمون شدم،موهام زبر و خراب شد،و البته موندگاریشم کمه

مبلای راحتیتو عوض کن گلم،یاهم کاغذ دیواری شیک پشت  tvبزن

کاغذ دیواری قرار شده واسه عید انجام بشه

دلم میخواد سرویس سماور مسی بخرم جای اون دوتا مبل تکی بذارم

کاغذ دیواری قرار شده واسه عید انجام بشه دلم میخواد سرویس سماور مسی بخرم جای اون دوتا مبل تکی بذارم

سعی کن یه چیزی بخری ک جلب توجه کنه مشخص شه خونت تغییرکرده .من خودم زود از دکور خونه خسته میشم همیشه دوس دارم زود به زود وسایلامو عوض کنم حیف پولی نیس فعلا.مبلای سلنطتیت خییلی خوشگله ولی راحتیت به دکور خونت نمیخوره مثلا میتونی مبل راحتی رنگ فرشات بگیری.یاهم اینه کنسول اگه نداری بگیر یایه چیز دکوری گوشه خونت بگیر به چشم بیاد

سعی کن یه چیزی بخری ک جلب توجه کنه مشخص شه خونت تغییرکرده .من خودم زود از دکور خونه خسته میشم همیشه ...

مبل که الان گرون در میاد و میدونم شوهرم رضایت نمیده

آینه و شمعدون بزرگ دارم که تو اتاق گذاشتم

دلم سرویس سماور مسی میخاد که گوشه سالن بذارم و کنارش ی گلدون طبیعی بزرگ

بنظرت خوبه؟