2777
2789
همین الان بگو خو 😊

کاربرین دوست دارم😐😂

یهو یه چی میگم قطع میشم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حرف من که نیست  اونایی که تحریم میکنن خودشون تعیین میکنن

خب اونا که حقوق و بودجه نمیدن

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
چطور؟ آخه گفتن سپاه تحریم میشه

در دوران ریاست‌جمهوری محمود احمدی‌نژاد، شبکه‌های برون‌مرزی سپاه همچون شاخه قدس و چهره‌های نزدیک به نهادهای نظامی و امنیتی رأس حاکمیت، از طریق واسطه‌ها معاملات مالی و بانکی را انجام می‌دانند، حالا با پیوستن ایران به معاهدات بین‌المللی، تمام داد و ستد‌های بین‌المللی باید مشخص باشد و عملاً دست این مقام‌ها برای دور زدن تحریم‌های تازه‌ای که آمریکا بر علیه ایران اعمال کرده است را می‌بندد.

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
هر چی هست که ظاهرا چیز خوبیه؛ مبارزه با پولشویی و تروریسم خیلیم خوبه ؛ هرچند تو مملکت ما همیشه ی راه ...

نه چیزخوبی نیست.بدترین اتفاق ممکن برای ایران.بادست خودمون مسائل امنیتیمونو بازمیکنیم برای دشمن.

شمارو به خدا بریدتحقیق کنیدتو اینستا اگه عضوید پست alizakariaee2 رو ببینیدتابفهمیدچه مصیبتیه

از نظر من فقط کسانی که پولشویی میکنن یا تو کارای تروریستی هستن یا از این کارا نفع میبرن میتونن مخالفش باشن ؛ همین 

از نظر من فقط کسانی که پولشویی میکنن یا تو کارای تروریستی هستن یا از این کارا نفع میبرن میتونن مخالف ...

پس یعنی لاریجانی ومطهری حسابشون پاکه که موافق هستند؟یعنی قاسم سلیمانی وجعفرعزیزی تروریستن؟