2777
2789
عنوان

قرص اهن

91 بازدید | 11 پست

دکتر به نی نی شما تا حالا قرص اهن داده؟

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

شرمنده استارتر یه سوال کنم

بچه ها من ۲۰ سالمه مجردم بعد گاهی اوقات ک از جام پامیشم چشام سیاهی میره تعادلمو یکم از دست میدم باید چن ثانیه واستم 

به نظرم کم خونیه 

میتونم از این کپسولای فولیک اسید استفاده کنم؟ ضرری نداره؟

شرمنده استارتر یه سوال کنم بچه ها من ۲۰ سالمه مجردم بعد گاهی اوقات ک از جام پامیشم چشام سیاهی میره ...

خواهش میکنم عزیزم

بنظرم

بعد پریودی حتما بخورین

من ایزی آیرِن میخورم

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه دکتر برام ننوشته خودم میخام بخورم اشکال نداره؟

ربطی نداره

من خودم.میخورم

یهفته تا 10 روز میخورم بعده پریودی

شرمنده استارتر یه سوال کنم بچه ها من ۲۰ سالمه مجردم بعد گاهی اوقات ک از جام پامیشم چشام سیاهی میره ...

نه چه ضرری داره کپسول فیفول بگیر خودمم به مدت اینجوری شده بودم فیفول گرفتم سه روزه خوب شدم البته خارجیسو گرفتم ایرانیشم هست ما خانمها به خاطر سیکل ماهانه کم خونی رو همیسه داریم حالا بعضیا بیستر بعضیا کمتر ولی خوردن قرص آهن خیلی هم خوبه برای خانمها

اها پس منم فقط بعد پریودی بخورم؟ یعنی هر روز نخورم؟ بعد پریودی منظورت اینه موقعی ک پاک شدم شروع کنم ...

اره عزیزم توی پریودی نخور چون زیادش میکنه

بعدش یهفته تا 10 روز بخور

نه چه ضرری داره کپسول فیفول بگیر خودمم به مدت اینجوری شده بودم فیفول گرفتم سه روزه خوب شدم البته خار ...

دقیقا

قرص اهن دندون پسرمو سیاه کرده

مرسی ابجیا😍😍😍

قربونت عشقم