2777
2789
عنوان

شما جای من بودین میموندین یا جدا میشدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 72 پست

شوهرت به تو قبلش راستشو گفته ،اين دعواهاي.خانوادگي تموم ميشه ،جدا نشو ،زياد فرصت برا جدايي داري، مهم اينه که دوسش داري

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

شاید هم سن با مدرک فرق داره...ولی من بودم جدانمیشدم

چون همه اینا بعد چندسال اصلا ب درد نمیخورن

چه سن چه مدرک چه خانواده

مهم تعهد و وفادار موندنه

اونایی ک شوهراشون خیانت بهشون میکنه حاضرن مردشون پیر باشه یا زیر دیپلم باشه ولی  ب زندگیش پایبند باشه

تو ببین طرفت چجوریه نه اینکه به این معیارهای فرعی فکر کنی

دخترم رو اولین بچم رو در ۳۵ هفته و ۵ روز بدون هیچ دلیلی از دست دادم.دو هفته مونده بود بغلش کنم.چشمام پر اشکه.برای آرامش خودم و شوهرم صلوات میفرستی؟لباساش و اتاقشو وسایلاشو میبینم دق میکنم😢😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید هم سن با مدرک فرق داره...ولی من بودم جدانمیشدم چون همه اینا بعد چندسال اصلا ب درد نمیخورن چه ...

اخه ما الان نزدیک دو سه مقطع تحصیلی با هم تفاوت داریم

البته کوتاهی از من بود که تحقیق کافی نکردم ولی اونقدر حمایتم میکنه که میترسم دیگه کسی مثل اون نیاد تو زندگیم

از طرفی هر دو خونواده موافق طلاقن

من خودم لیسانسم ولی شوهرم تا راهنمایی خونده...هیچوقت به روش نمیارم چون عوضش کار کرده و الان تو این سن خونه داره مغازه داره ماشین داره

بشین تو ی کاغذ خوبیاشو بنویس ی طرف هم بدی هاشو

کاری ب فحش و دعوای خانواده ها هم نداشته باش

خانواده ها بعد ازدواجتون سالی یبار همو میبینن

اگ خوبیاش زیاد بود جدانشو...نزار از الان حرفت بیوفته دهن ک بخاطر مدرک طلاق گرفت...حیفی

دخترم رو اولین بچم رو در ۳۵ هفته و ۵ روز بدون هیچ دلیلی از دست دادم.دو هفته مونده بود بغلش کنم.چشمام پر اشکه.برای آرامش خودم و شوهرم صلوات میفرستی؟لباساش و اتاقشو وسایلاشو میبینم دق میکنم😢😭

مدرک چیز مهمی نیست...ولی الان یه دروغ برات مونده و یه اعتماد شکسته...اگه گذشت داری بمون.

اگه خودش هم فرهنگ صعیف تری داره و مشکلات دیگه ب جدا شدن فکر کن...

من سبد میبافم.سبدای سیسمونی و خونه. اگه خاستین...
میترسم از جدایی اصلا ازش بدم نمیاد میترسم پشیمون شم😭😭

عزیز من خب اگه دوسش داری چه کاریه آخه 

باهاش زندگی کن حتما خوبیاش بیشتر از بدی دروغش بوده.... بلاخره با هر کسی ازدواج کنی ناراحتی های مختلف حتما پیش میاد....

مدرك تحصيلي معايري براي خوش بختي محسوب نميشه اگه واقعا از بودن كنارش ارامش داري بمون و ادامه بده..اگه مشكل خونوادمي دارين با حرف حلش كن اگه نشد بهتره جداشي چون واقعا خونواده مهمتره..در كل اگه قصد جدايي داري قبل از وابستگيو بچه و اين حرفا اقدام كن..ايشالله هر چي صلاحه پيش بياد

شاید طلاق بگیری ب کس دیگه بری فوق لیسانس باشه پولدار باشه ولی دوسش نداشته باشی...یا بهت هی خیانت کنه...یا دست بزن داشته باشه...یا حواسش بهت نباشه...حتما خوبی و بدی های شوهرتو بنویس بعد تصمیم بگیر...محکم هم پای تصمیمت وایسا...زندگی خودته...خیلیا حسرت زندگیتو میخورن و دوس دارن از هم بپاشه...حواست باشه بیراهه نری...اگ هم واقعا نمیتونی تصمیمم بگیر ک جداشی

مدرك تحصيلي معايري براي خوش بختي محسوب نميشه اگه واقعا از بودن كنارش ارامش داري بمون و ادامه بده..اگ ...

شما ازدواج کردی خودت؟ خانواده ها دخالت هاشون با رفتارشون تغییری میکنه واقعا؟ نمیدونم چقدر میشه به تغییر رفتارشون امید داشت

شما ازدواج کردی خودت؟ خانواده ها دخالت هاشون با رفتارشون تغییری میکنه واقعا؟ نمیدونم چقدر میشه به تغ ...

عزیزم چون اشتباه از طرف شوهرت بوده مطمعن باش خیلی سعی میکنه ک خانوادشو سمت تو بکشه...ولی اگ اشتباه تو بود سرکوفت بهت میزد