2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

420 بازدید | 11 پست

من کیست آندومتریومای تخمدان دارم گاهی اوقات ۱نقطه توی کمرم سمت چپ یا سمت راست دردمیگیره میتونه بخاطر کیست باشه یا دلیل دیگه ای داره؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره احتمالا.منم کیست ریز داشتم قرص کلومیفنم بدترش کرد ماه بعدش لتروزول خوردم و ماه پیش قرص نخوردم فقط سیاهدونه عسل و رازیانه امروز موعدم بود هنوز که نشدم .تورو خدا دعادکنید این ماه حامله باشم

به نکات زیر توجه شود: 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 

عزیزم این دارو که برات عکسشو میزارم کاملا گیاهی و برای کیست و تنظیم هورمونهای زنانه اس.عالیه محصولش.اگه کسی امریکا یا دبی داری بگو برات بیاره اگه نتونستن من در خدمتم عزیزم.البته یکم گرونه ولی عالیه.

مکمل غذایی انرژی زا و تنظیم هورمون ها زنان فوراور ویتولایز

رنج بردن از سندروم قبل از قاعدگي، يائسگي، يا ضعف دستگاه ادراري، همگي ناشي از تغييرات هورموني يا تغييرات حاصل از مصرف مواد غذايي خاصي هستند. تركيب طبيعيِ مواد معدني، مواد گياهي و ميوه هاي سرشار از آنتي اكسيدان در «مكمل انرژي زايِ زنان ويتوليز» دقيقا با هدف رفع نيازهاي بدن زنان تهيه و ارايه شده است.

تركيب گياهي منحصر به فرد

ويتوليز حاوي تركيبي منحصر به فرد از موادي گياهي است. اين مواد گياهي عبارتند از: پودر سيب، گل ساعت و شيذاندرا بري. هر يك از اين مواد گياهي قرن هاست براي برقراري تعادل هورموني و حفظ سلامتي عمومي زنان مورد استفاده قرار گرفته اند. اين مواد گياهي طي فرايندي منحصر به فرد، با پودر كرنبري (كه خواص گياهي آن به صورت علمي اثبات شده است) تركيب شده اند تا خواص طبيعي محصول را به حداكثر برسانند. فرايند مذكور مبتني بر فناوري جديدي است كه در انحصار اين كمپاني قرار دارد و مانعِ از بين رفتن خواص كرنبري توسط اسيد گاستريك معده مي شود و از اين رو مي تواند مواد غذايي مورد نياز را بدون آن كه توسط معده و روده دفع شود، جذب بدن نمايد.

تركيب غذايي منحصر به فرد

افزون بر مواد گياهي فوق الذكر، ويتوليز حاوي تركيبي از مواد غذايي است كه به شيوه اي منحصر به فرد با هم تركيب شده اند تا سبب ايجاد تعادل در هورمون هاي زنان و ارتقاي سلامتي آنان شوند. منيزيم، ويتامين ث و ويتامين ب، همگي براي توليد هورمون در بدن ضروري هستند؛ اما اين مواد غذايي ضروري، به راحتي بر اثر استرس و مصرف داروهايي چون داروهاي پيشگيري از بارداري، يا درمان هاي تغيير هورموني، از بين مي روند. اين ويتامين ها طبق فرمول هاي انحصاري، با آهن و كلسيم كه دو ماده حياتي براي سلامت قلب و عروق و استخوان هاي زنان هستند، تركيب شده اند. تركيب اين مواد غذايي، كاملا كنترل شده و متعادل است و مي تواند به سلامتي زنان كمك شاياني نمايد.

ساير مواد تشكيل دهنده: سلولز ميكروكريستالين، هيدروكسي پروپيل متيل سلولز، اسيد ايستيريك، سديم كراسكارملوس، دي اكسيد سليكون، استارات منيزيم، كربوكسيمتيل سلولز سيدم، دكستيرين، دكستروز، تري گليسيرين متوسط، سيترات تري سديم

• ايجاد تعادل در هورمون ها و کمک بسیار زیاد در رفع مشکلات ناباروری در زنان

• طراحي خاص بر حسب نيازهاي ذهني بانوان

• برخوردار از حق انصاري و با تاييد باليني اثرات پودر كرنبري و با پتانسیل از بین بردن دردهای دوره ی عادت ماهیانه میباشد

قیمت مصرف کننده : ۱۲۵.۷۴ درهم

آره احتمالا.منم کیست ریز داشتم قرص کلومیفنم بدترش کرد ماه بعدش لتروزول خوردم و ماه پیش قرص نخوردم فق ...

انشاءالله.شماهم واسه من دعا کنید چون دکتر گفته واسه بارداری اقدام کنم چندروزه اقدام کردم روز تخمک گزاریما دقیقا نمیدونم.ولی امشب ۱کم پشت کمرم دردمیکنه یعنی تخمک گذاری یا بخاطر کیست؟؟

عزیزم این دارو که برات عکسشو میزارم کاملا گیاهی و برای کیست و تنظیم هورمونهای زنانه اس.عالیه محصولش. ...

عزیزم این دارو بدای درمان بیماری آندرومتریوز یا درمان کیست آندومتریوما هم هست؟؟

عزیزم این دارو بدای درمان بیماری آندرومتریوز یا درمان کیست آندومتریوما هم هست؟؟

عزیزم من از پزشکی که مخصوص محصولات برند فوراور هستش برات پرسیدم گفتن عالیه.خاله خودم بعد از ده سال بچه دار نشدن و هزارتا عمل و درمان و خرج با این محصول البته اون برای شوهرشم مردانشو تهیه کرد جواب گرفت.شما اگه شوهرتون مشکلی نداره همین زنانه اش کافیه براتون.ولی مطمئن باش عالیه.یه عمر دعام میکنی