2777
2789
عنوان

iui و رشد فوليكول

798 بازدید | 11 پست

سلام دوستان،من ميخوام اين ماه iui انجام بدم، وامروز روز دهم سيكلم بود فقط لتروزل مصرف كرده بودم و دوتا امپول fsh،امروز رفتم سونو و فقط پنج تا فوليكول نه داشتم،خيلي ناراحتم اخه من اصلا مشكلي ندارم،و بدون مصرف دارو روز دهم سيكل 

فوليكول پونزده داشتم،چرا با دارو رشد نكردن😞

الان بهم دوتا امپول hmgيا منوتروپين داده،سيكلام هميشه بيست و هشت روزه بوده،دكتر الان فقط با ارامش بهم گفت اين امپولارا بزن و روز سيزدهم بيا،تا فوليكولا رشد كنن

اميدي به رشدشون هست توروخدا ج بدين

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم امپول ها خیلی قوی تر از لتنزول هستن در مورد رشد فولیکول هم تخمدان وقتی به جای یه تخمک پنج تا تخمک رشد میده دیگه نباید مثل یه دونه ازش توقع داشت ولی با اون امپول ها خوب رشد میکنن نگران نباش 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .

بچه ها ترو خدا اگه كسي ميدونه بگه دارم سكته ميكنم از ترس ، من ١١ روز پيش iui كردم امروز رفتيم بيرون شوهري برام ابميوه گرفت تركيب اناناس و موز و توت فرنگي نصف ليوان خوردم اومديم خونه ، يكم خون ريزي كردم به نظرتون اين ابميوه باعث شد ؟ يعني داشت ميگرفت خرابش كردم؟🤕😭

ممنون از همه به خاطر پاسخ دهي لطف كردين،

حتما ميام اينجاوميگم چطور شد،شايد كسي روزي احتياج داشت

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم
كسي نيست راهنمايي كنه ؟😰

عزيزم چيزي كه خوردي  خيلي هم مفيده

اگه خونريزيت كمه ،ممكنه براي لانه گزيني باشه

با دكتر تماس بگير حتما شياف ميده

عزيزم چيزي كه خوردي  خيلي هم مفيده اگه خونريزيت كمه ،ممكنه براي لانه گزيني باشه با دكتر تماس ...

مررررسي خيلي نگران بودم گفتم شايد توت فرنگيم مثل انار و زرشك ممنوع باشه خداااكنه همين باشه كه ميگي عزيزم دوساله منتظرم، اميدوارم خدا به همهههه اونايي كه دوس دارن  ني ني بده خيلي زود 😇😇

سلام دوستان بعد از  مصرف دو روز امپول عضلاني منوپيور سه تا تخمك سايز سيزده در روز سيزدهم دوره ام داشتم ،و دوتاش همون هشت مونده

دو روزه ديگه بايد منوپيور استفاده كنم

بعد از دوتا منوپيور ديگه سه تا فوليكولو پونزده داشتم،تو روز پونزده،

امروز دوتا منوپيور باهم زدم ،فردا اخرين سونومه،اگه سايزشون هفده شده باشه hcgميزنم،اگر نه كه شايد كنسل كنم iui