2777
2789

الان اینجورشده؟یاازاول؟من پسرم کولیک داره هنوزیک ماهش نشده همش گریه میکنه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

ببین

بچه من دقیقا

شروع میکرد ب گریه کردن بیخیالم نمیشد

یعنی تا ۶ ماه همین روالش بود

انواع و اقسام دکترا سونوگرافی از کلیه نوار قلب اکو چمیدونم ازمایش خون ادرار مدفوع

یعنی من فقط گریه میکردم میگفتم این ی جیزیش هست ک اینطوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید معده شه متاسفانه رفلکس معده خیلی شایعه و ت۳ریبا از سه ماهگی خودشو نشون میده .بش دقت کن ببین چی ی قورت نمیده خپچیزی ننیاد دهنش شاید اسید میسوزونه گلوشو .ببرش دکتر گوارش یه سنو هم بده از معدش .انشالا چیزییش نیست 

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .
از دو ماهگی اینجوری شده گریه اش تموم می شه اما هق هق کردنش ادامه داره

میدونم چی میگی دختردوستم اینجوربودحتی توخواب ادامه داشت اشکال نداره چیزی نیست مثل سکسست تقریبا

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
از کی این حالتش تموم شد

هنوزم که پنج سالشه هروقت بعدگریه خوابش ببره همونجورمیشه