2777
2789
عنوان

😑😣حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 35 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی راحت بگو مرد پیدا کن رودروایسی داری مگه با همسرت چرا باید ناراحت بشی اتفاقا خودش باید از اول مرد پیدا میکرد نکه زن رونشو ماساژ بده 

ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم
تو باهاش برو ..پیشش باش هی قربون صدقه اش برو..ااااای خدا....ما آخه باید به چند تا چیز فک کنیم...شوهر ...

هر دفعه ک خیلی ضایس من برم عین چغندر...نمی‌دونم کدوم بی خدایی بهش گفت اونجا خوبه

اون خانومه که براش عادیه از بس ماساژ داده و اکثر فیزیو تراپا میدن دستیارا و منشیاشون

حالا از دید شوهرتو دیگه نمیدونم

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎
نمیتونم تصور کنم یه زن خوشگل عشوه گر رون پای لخت شوهرمو دستکاری کنه .😰😰😰😂😂😂

لامصب خیلی خوشگل بود با سه کیلو آرایش من دهنم آب افتاد با دستاش بمالتم  خدااااااا میخوام خون گریه کنم

میترسم بگه بهم اعتماد نداری آخه سر ی مسئله دیگم گفت اینو

وا چه ربطی به اعتماد داره بگو خوشم نمیاد دست زنه نامحرم بخورهوبهت همونجور که تو خوشت نمیاد دکتر مرد پامو ماساژ بده داستانش از اعتماد جداس بگو حساسم رو این مسءله

ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم
میترسم بگه بهم اعتماد نداری آخه سر ی مسئله دیگم گفت اینو

اه این حرف کلیشه ای همشونه.من یبار گفتم ببین من به چشمای خودم اعتماد ندارم تو جای خود داری.دیگه این جمله رو تکرار نکرد😂

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته