2777
2789
عنوان

میخوام‌بدونم‌باردارم یانه ؟

364 بازدید | 69 پست

سلام‌خانوما. من‌ پریود منظمی دارم و این ماه باید دوازدهم پری میشدم که نشدم. دست وپاهام یخ کرده و سمت چپ شکمم بعضی وقتا درد میکنه بنظرتون باردارم؟و اینکه بی بی بندازم جواب میده 

خدایااا هزار مرتبه شکرت .یه صلوات برا سلامتی دخترم بفرست سالم بیاد بغلم برا همه منتظرا دعا میکنم 🙏خدایااا شکرت دخترم۲۷ مهر ۹۹ قدم رو چشممون گذاشت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچها کسی باردار باشه حتما سینه هاش درد میگیره یا ممکنه علائم نداشتع باشه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
اگه نامنظم یاشی چی

ببین من همه عمرم توی یک روز پریود میشم , نهایت هرچندماه یکبار یک روز می افتاد جلو تر ... 

ولی ۲ یا ۳ ماا قبل بارداری دیگ تاریخا قاطی بود ,هرماه ی تاریخ میشدم... که همه گفتن اینا نشونه ی بارداری و داری اماده میشی...

اگ فقط چندماه اینجوری بهم ریخته است ک حتما نشونه است ,اگ همیشه بهم ریخته است ک دیگه الانم طبیعیه

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
بچها کسی باردار باشه حتما سینه هاش درد میگیره یا ممکنه علائم نداشتع باشه

من که سینه هام خیلی درد داره و شکمم  دیگه نمیدونم باردارم یا نه فرصت نکردم بی بی هم برارم

دخترم دنیام❤️

ممنون از همگی .فردا بی بی میندازم ببینم چی میشه 

خدایااا هزار مرتبه شکرت .یه صلوات برا سلامتی دخترم بفرست سالم بیاد بغلم برا همه منتظرا دعا میکنم 🙏خدایااا شکرت دخترم۲۷ مهر ۹۹ قدم رو چشممون گذاشت❤

سلام من سينه درد دارم روز ١٧ پرى ام كسى ميدونه چرا ممكمه باردار باشم روز ١٣ يا ١٤ بى بى چك زدم از هولم هاله داشت انگار ممكنه باردار باشم و پرى شده باشم ١ اخه مقدارش ٤ روز بود دو روز لك دو روز خون

خدایا شکرت
ببین من همه عمرم توی یک روز پریود میشم , نهایت هرچندماه یکبار یک روز می افتاد جلو تر ...  ...

من چند ماهه ميزنه عقب هميشه ٢٨ روزه بودم سه ماهه شده ٣٠ روز اين ماه هم يه هفته ديرتر شد

خدایا شکرت

بنظرتون درد شکمم طبیعیه البته خیلی کم هست 

ببین من همه عمرم توی یک روز پریود میشم , نهایت هرچندماه یکبار یک روز می افتاد جلو تر ...  ...

ن منظورم اینه ک کسی ک اکثر مواقع ۱۰ روز عقب میفته پریودش کی باید بی بی بزنه

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی