2777
2789
عنوان

دوست داشتنی😊

108 بازدید | 6 پست

سلام دخترا خوبید؟!

من با شوهرم میونمون شکرآب بود نسبتا بهترشده میخوام واسش که سرکارهست پیام بدم که بخونه و خوشحال بشه ولبخندصورتش بیاد ودلتنگم شه.میشه واسم یه اس ام اس محبتی وعاشقانه بفرستید

من هر از چند گاهی اینطور مینویسم خیلی ذوق میکنه

« الان من و بچه ها راحت تو خونه گرم با شکم سیر داریم استراحت میکنیم و اینو مدیون تو هستیم که از آرامشت برای حال الان ما گذشتی....ممنون عشقم»

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇

سلام .....بنویسید ....همین طور یهویی بی هیچ منتی دوستت دارم ....همیشه سایه سر من باش .......

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من هر از چند گاهی اینطور مینویسم خیلی ذوق میکنه « الان من و بچه ها راحت تو خونه گرم با شکم سیر داری ...

ممنونم گلم چه متن زیبایی اما من هشت ساله بچه دارنشدیم هنوز😳

من هر از چند گاهی اینطور مینویسم خیلی ذوق میکنه « الان من و بچه ها راحت تو خونه گرم با شکم سیر داری ...

شرمنده گلم نخواستم ناراحتت کنم.این متن منه.شما هرطور دوست داری تغییرش بده.انشالله سال دیگه همین موقع عین متن منو براش بفرستی....آمین گوی بلند لال نمیره🙌🙌🙌

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇